10:05:00


Am vesti bune pentru voi – noutatile essence pentru vara vor fi in magazine incepand cu luna Iunie!
Gama „this is me.“ este un must absolut! Colectia este alcatuita din 20 de rujuri si lacuri de unghii, in nuante nude, deosebite. Acum, oricine isi poate gasi nuanta perfecta!
In plus, spunem bun venit noului membru al popularei game de mascara „lash princess“in varianta rezistenta la apa. Si asta nu este tot: doisprezece nuante pigmentate de farduri de pleoape si tus pentru sprancene, cu varf special, fac, de asemenea, parte din noutatile acestei veri.



„this is me.“ este pentru noi toate. Suntem frumoase, puternice, unice si libere – mai ales atunci cand ne dorim sa ne alegem look-ul propriu. Perfect adaptate pentru a se potrivi diferitelor nuante de ten, produsele„this is me.“ ofethis is me. lipstick
Textura semi-mata si ultrarezistenta, disponibila in 20 de nuante, convinge prin puterea mare de acoperire si nu incarca buzele.
Pret: 9.99 ron*ra lacuri de unghii si rujuri in aceleasi nuante. Datorita ofertei de 20 de nuante nude, fiecare nuanta de ten are un corespondent - indiferent de ocazie! Nuantele lacurilor de unghii si rujurilor sunt perfect aliniate, fiind usor de recthis is me. nail polish
Rujurile gamei „this is me.“ se potrivesc perfect cu nuantele celor 20 de lacuri de unghii. Formula acestor lacuri de unghii vegane, in nuante nude, corespunde noii game de lacuri de unghii essence „shine last & go!,pe care le gasiti deja in oferta noastra, in update-ul de Primavara/Vara 2019. Formula gel ce se usuca rapid, ofera rezistenta, culoare intensa si o stralucire minunata unghiilor.
Pret: 6.49 ron*

unoscut datorita numarului de nuanta, mentionat pe ambalajul fiecarui produs si pe care il poti recunoaste de la primlash princess
false lash effect mascara waterproof
Hello, sora! O noua mascara se alatura familiei „lash princess“ , versiunea rezistenta la apa a acestui produs bestseller. Indiferent daca este vorba de lacrimi de bucurie, sport sau doar o zi foarte lunga si grea - aceasta mascara va rezistenta cu siguranta! Forma speciala, conica, a periutei din fibre ofera alungire si un volum dramatic, pentru un efect uimitor de gene false.
Pret: 15.99 ron*


a privDoisprezece noi culori de farduri de pleoape mono, puternic pigmentate, ultrarezistente, cu nuante ce variaza de la mat la stralucitor si metalic se alatura ofertei essence. Varietatea si mixul nuantelor de baza si a culorilor trendy te invita sa fii creativa si sa incerci noi look-uri. Fardurile pot fi utilizate ca atare sau pot fi mixate.
Pret: 9.99 ron*


ire.the eyebrow pen
Sprancene perfect stilizate – intreaga zi! Acest tus semipermanent este un produs must have pentru sprancene perfect definite. Datorita varfului cu forma speciala, culoarea poate fi aplicata usor si rapid. In functie de intensitatea dorita, sprancenele pot avea un aspect natural sau mai stilizat. Textura nu se intinde si rezista chiar si celei mai stresante zile. Seara, produsul poate fi indepartat cu usurinta, cu ajutorul unui demachiant.
Pret: 12.99 ron*




You Might Also Like

1 comentarii