Beauty News / The Body Shop

13:42:00

Ma bucur sa va prezint cateva noutati THE BODY SHOP, pe care le folosesc deja cu mare drag.
O sa incep cu WHITE MUSK FLORA - o noua apa de toaleta din gama White Musk, acum in varianta florala.  Este un parfum perfect pentru sezonul primavara - vara! Combinatia intre piper roz, bergamota, bujori si lacramioara este absolut delicioasa, feminina si indrazneata. Este o aroma moderna, sofisticata, care persista mult si iti creaza dependenta. E ca un buchet superb pe care vrei sa-l mirosi iar si iar...

Si cum sunt dependenta de machiaj, am asteptat noua mascara HAPPY GO LASH - o mascara 100% vegana ce face gene fericite! Da, face volum si alungeste, iar genele arata ca de papusa. Love it! In plus, are ingrediente absolut naturale, nu provoca alergii si discomfort. Rezista toata ziua.


MASCA NICARAGUAN COFFEE am incercat-o in prima zi cand am primit-o si deja am folosit-o de trei ori. Pentru ca senzatia pe care ofera tenului este wow! Se incalzeste usor dupa aplicare si parca simti cum lucreaza. Are un miros minunat de cafea si consistenta placuta. Textura sa cremoasa cu mici particule de cafea exfoliaza bland tenul, iar dupa spalare tenul ramane hidratant si neted. Imi place mult acest produs, vad beneficiile instant - curata, exfoliaza, reduce oboseala tenului, revigoreaza. Contine unt de cacao, unt de shea, trestie de zahar, cafea nicaraguana. Toate ingredientele sunt organice.


Si inca un produs, absolut indespensabil, to go si must have - SKIN DEFENCE SPF 30- usor de purtat in geanta pentru reaplicarea SPF pe parcursul zilei. Protejeaza tenul impotriva razelor UVA si UVB, non comedogenic, testat dermatologic, cu efect antioxidant. Super produs care in plus ofera luminozitate tenului.

 Toate produsele THE BODY SHOP sunt vegane, cu ingrediente organice,obtinute prin programul fabulos Community Trade.  Produsele pot fi achizitionate atat in magazinele fizice, cat si online.

You Might Also Like

2 comentarii