Hugo Reversed / Noul parfum Hugo Boss

09:32:00

Obiceiuri inversate. Îmbrățișați neașteptatul. Dati rutina peste cap. HUGO prezinta Rversed; antidotul față de previzibilitate. Provocând să vă exprimați și să vă asumați riscuri, HUGO vă invită să descoperiți mai multe. Să înțelegeți că nu există o foaie de parcurs pentru viață. Deci, fă ce vrei să faci. Astăzi!
Într-un nou film digital stabilit în coloana sonoră a muzicii franceze de muzică electronică franceză JUSTICE, HUGO Reversed reprezintă posibilitățile deschise pentru tine când te hotărăști să dai lucrurilor o alta directie. Pentru a directiona viața asa cum iti doresti. Fie că e vorba de aptitudinile unui DJ sau de miscari in parcul de skateing. Descoperind un talent ascuns. Luând o nouă pasiune. Pentru că nu vă veți aminti când ați spus "nu mulțumesc" unei invitații interesante. Sau ați decis să faceți același lucru pe care îl faceți întotdeauna. Dar vă veți aminti de vremurile când ați spus "da", când ați întâlnit oameni noi, ați descoperit noi posibilități și ați avut amintiri de neuitat. Este timpul să mergeți în afara zonei de confort. Pentru a vă defini viața prin propriile reguli. Pentru tine, singur. #YourTimeIsNow.


Noul parfum HUGO Reversed vă încurajează să priviti lucrurile cu susul în jos,  inversarea aromei clasice Hugo cu cea proaspata si energica a Hugo Reversed. HUGO Revesed se deschide  cu o explozie de energizante Bergamota de Calabria care aprinde vigilenta, in timp ce Grapefruitul zemos ofera o energie răcoritoare care te provoacă să-ți consumi ziua într-o maniera diferita. Inima parfumului de lemn scufundat in grapfruit  - combinat cu esența de Rosmarin pentru a vă încuraja să indrazniti. La bază, răcoritorul Vetiver Haitian conduce masculinitatea urbană a parfumului. Reprezentând posibilitățile disponibile, acesta vă inspiră și vă pune la dispoziție încrederea de care aveți nevoie pentru a merge mai departe.

Ambalajul HUGO Reversed este realizat cu un design minimalist elegant, iconic - se mentine de 20 de ani - și împărtășește același logo inversat cu colecțiile de modă. Acesta reflectă indicii asupra stilului urban din hainele lui HUGO, servesc de asemenea ca un memento estetic: îmbrățișează necunoscutul.
Este timpul sa va schimbati perspectiva. Ce mai asteptati?
Instagram: https://www.instagram.com/hugo_official/
Facebook: https://www.facebook.com/hugo/

You Might Also Like

1 comentarii