Magic Christmas with Orbico Beauty

20:10:00

Se apropie cele mai indragite sarbatorile de iarna, agitatie peste tot, goana dupa cadouri si porc... si binemeritata vacanta. Toti vorbim despre momente magice, dar de multe ori nu le observam, nu ne bucuram indeajuns... Ce ar fi daca ne-am opri o clipa si ne-am bucura cu adevarat de o cafea buna, de zapada, de prieteni, de frumusetea care ne inconjoara. Momentele magice ne le creem chiar noi si orice clipa poate fi magica!
Momentul magic a fost si evenimentul #orbicolovesbeautybloggers, iar Orbico Beauty ne iubeste cu adevarat, pentru ca tot anul ne-a rasfatat cu frumusetile pamantului, adica cu  cele mai frumoase produse de beauty  si parfumuri, iar acum, la sfarsit de an, ne-a facut surpriza si mai mare. Multumim Orbico Beauty!


Acest frumos eveniment a avut loc intr-un local foarte dragut si primitor - Vibes 19, chiar va recomand sa-l vizitati, atmosfera perfecta, mancare buna, tot ce trebuie pentru a simti momentul magic.



Bineinteles ca beauty bloggers iubesc si mancarea buna, iar mancarea aici a fost delicioasa, multumim.

Orbico Beauty este unul din cele mai mari distribuitori de produse de beauty, detine portofoliu pentru branduri renumite de ingrijire, makeup si parfumuri. Iar la acest eveniment am primit din partea Orbico beauty trei parfumuri superbe si cateva produse de makeup Revlon, Elizabeth Arden, Essence.
Ne-am bucurat ca niste copii mici, am facut multe poze, am stat de vorba si am savurat cafeaua...



Zadig & Voltaire / Girls Can Do Anything - indrazneala si incredere, un parfum ce simbolizeaza emanciparea femeii, curaj si libertate! Cu note de tonka, mosc, vanilie, para, floare de porttocal. Un parfum superb, love it!
Marc Jacobs / Daisy Love - poveste de dragoste, fericire si feminitate. Mmm, delicios, cu note de mosc, lemn de santal, margarete, dude. Un parfum floral- lemnos minunat, iar ambalajul este wow.
Abercombie & Fitch / First Instict Blue - creatia 2018, cel mai nou din gama First Instict, perfect pentru vara, asa mi se pare mie, la mare, pe un iacht, cand vantul se joaca cu parul tau... Amazing! Cu note de mure, sare, bergamot, iasomie, bujor, caise, lemn de santal, vanilie si note ozonice.
Momentele magice ne creem chiar noi, tu te-ai bucurat de ceva azi?

You Might Also Like

2 comentarii