Artdeco Cosmetics / New Wild Romance Collection

17:39:00

Cu tonuri delicate, naturale și nuanțe pastelate, noua colecție Wild Romance de la ARTDECO ne ofera o atmosferă de primăvară. Culorile blânde de trandafir și maro, combinatii de tonuri puternice,  creează o colectie seducatoare. Câmpiile de flori sălbatice combinate cu accente vintage de sud. Colecția încorporează puterea romantismului cu un design feminin, de epocă.


Lipstickul Full Precision asigură o aplicare absolut precisă, cu forma triunghiulară inovatoare. Punctul precis al rujului retractabil și muchiile concise facilitează atingerea chiar și a colțurilor buzelor. Forma de baton face ca rujul să fie plăcut și ușor de utilizat. Cu o singură aplicație, Lipstick Full Precision oferă o culoare bogată, vibrantă și un finisaj uniform. Textura catifelată acoperă buzele ca un balsam, asigurând un confort optim la purtare. Buzele sunt mai pline cu finisajul satinat, semi-mat. Imperfecțiunile mici sunt optic echilibrate. Vitamina E oferă îngrijire suplimentară. Rujul este disponibil în șase culori expresive: "hibiscus red" nr. 10 captivizează cu un roșu bogat. "wild berry sorbet" nr. 30 scufundă buzele într-un ton puternic de fructe de pădure, "mellow mauve" nr. 40 într-un violet închis. "peach blossom" No. 60 îmbrățișează buzele într-un ton de piersic suculent, "shy coral" nr. 70 într-un coral blând. "floral balcony" nr. 80 face ca buzele să strălucească într-o culoare îndrăzneață, de lemn de trandafir. Rujul Full Precision nu conține paraben, parfum și talc.



Aplicare: Aplicați direct pe buze. Dacă vârful și marginile rujului pierd definiția după utilizare, pur și simplu răsuciți cartușul până când o mică parte iese și ștergeți-l cu un servetel, așezat pe o suprafață plană.

Rujul Perfect Color învelește buzele cu nuanțe pastelate ușor fumoase. Textura cremoasă învaluie buzele cu uleiuri hrănitoare. Vitamina E protejează împotriva radicalilor liberi și a pierderii umidității. Primăvară se trezește cu două noi culori: "Rosewood Rouge" nr. 834 captivat cu un ton roșu închis, "Dreamy Orange" nr. 860 seduce cu  nuanta de piersica proaspăta.

Pentru gene, indrazneste cu noua mascara Curling black. Peria curbată și foarte voluminoasă împinge genele în sus și le curbeaza perfect. Forma sa conică înseamnă că și genele scurte pot fi ușor atinse cu capătul îngust. Capătul mai gros creează un volum intens. Numeroasele fibre fine permit o aplicare uniformă a texturii și separă perfect genele individuale. Mascara este durabilă și rezistentă . Genele rămân în formă toată ziua, iar zona ochilor mereu arată proaspăt . O combinație echilibrată de ingrediente diferite creează o formulă cremoasă, care oferă îngrijire suplimentara. Aplicând in  mai multe straturi, puteți îmbunătăți efectul de curling și crește volumul genelor.
Mascara  Curling  este testată clinic si  potrivită pentru ochii sensibili și purtătorii lentilelor de contact.
Aplicare: Folosind partea curbată interioară a periei, porniți de la baza genelor și trageți peria până la vârfuri în mișcări blânde, zig-zag. Trageți genele superioare în sus pentru a seta efectul de curbare. Colorați ușor culorile inferioare folosind peria.

Înlăturați frigul de iarnă cu Beauty Box Trio Limited Edition, cu motivele ei florale și culorile de primăvară . Cutia de farduri de ochi este potrivită pentru stocarea fardurilor  de ochi ARTDECO și blushers,  este deosebit de practică atunci când călătoriți.
In colectie veti mai gasi Art Couture Nail Laquer - oje cu pigment puternic, rezistente si stralucitoare. Sunt testate dermatologic si contin vitamine E, C, A.
PRODUSELE ARTDECO COSMETICS LE GASITI EXCLUSIV IN MAGAZINELE DOUGLAS SAU ONLINE PE SITE-UL DOUGLAS.RO


You Might Also Like

2 comentarii