Make-up Fest 2018 / Hagai Avdar PRO Masterclass

18:50:00

Make-up Fest 2018 va fi anul acesta la a sasea editie si cu mare bucurie va anunt ca va avea loc Crystal Palace Ballrooms Bucuresti in perioada 3-4 noiembrie.
Evenimentul este dedicat in totalitate artei machiajului pentru profesionisti in domeniu si nu numai. Eu personal abia astept sa particip. Vor fi foarte multe evenimente, seminarii si competitii, pe care le voi anunta, asa ca fiti pe aproape.

Dar unul din evenimentele importante acestei editii va fi seminarul sustinut de renumitul makeup artist din Israel - Hagai Avdar. Nu ezitati sa va inscrieti! Eu voi fi acolo!

Dupa mai multe evenimente de succes cu make-up artisti brazilieni am decis sa abordam un stil diferit, de data aceasta pe cel European.
Makeup 4 All Events in colaborare cu Make-Up Fest il aduc in Romania pe unul dintre cei mai renumiti make-up artisti din Israel – HAGAI AVDAR (Instagram @hagaiavdar). Renumit pentru transformarile sale pe diferite tenuri cu imperfectiuni sau tenuri mature, Hagai vine pentru prima data in Bucuresti pentru a impartasi din secretele sale. Seminarul va avea loc in cadrul Make-Up Fest 2018 pe data de 3-4 Noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms.

  Programul evenimentului este:
Ziua 1 / 3 noiembrie: Demo 1 Soft Bridal Look- Luminous skin.  Demo 2 Transformare, ten matur   ora 10-13,30
Ziua 2 / 4 noiembrie: Demo 1Dramatic cat eye .    Demo 2  Smokey eyes transformation    ora 10-13,30


Toti participantii vor primi un “goody bag” din partea sponsorilor si organizatorilor.

Taxele de participare sunt urmatoarele:
- 1 zi (poate fi prima sau a doua zi) – 400 lei
- 2 zile – 750 lei
Asezarea locurilor in sala se face in ordinea inscrierilor.

Makeup 4 All Events
NEVER.STOP.LEARNING
Telefon / Whatsapp: 0722211068
Mail: makeup4allevents@gmail.com

You Might Also Like

1 comentarii