WineElixir by APIVITA

17:57:00

APIVITA, brand grecesc de ingrijire, tocmai a lansat noua gama pentru ingrijirea tenului - WineElixir. Gama este complet reformulata, cu ingrediente noi din vita de vie din insula Santorini.

În bogatul sol vulcanic din Santorini, într-una dintre cele mai vechi podgorii din lume, vița de vie este cultivată sub formă de "kouloura" (forma de coroana) pentru a oferi adăpost împotriva vântului.
Pentru a rezista condițiilor aspre de mediu, precum vântul puternic care vine dinspre mare, uscăciunea aerului, solul vulcanic nisipos și razele puternice ale soarelui, podgoriile din Santorini au dezvoltat proprietăți unice de rezistență, producând molecule cu mari capacități de protecție, denumite polifenoli.

În frunzele bogate în polifenoli ale celor trei soiuri antice de vie (Athiri, Aidani și Asyrtiko) care creează vinul celebru Vinsanto, APIVITA a descoperit elixirul  tinereții, dând naștere unui extract extrem de puternic. Studiat de știința Epigeneticii, s-a dovedit faptul că acest super-extract are o acțiune de reactivare a tinereții pielii.
Noua gamă WINE ELIXIR, cu polifenoli din viță de vie din Santorini, ce reactivează tinerețea tenului și oferă rezultate vizibile asupra ridurilor, fermității pielii și conturului feței


WINE ELIXIR, o nouă gamă super-puternică anti-îmbătrânire
Un studiu clinic cu rezultate impresionante a demostrat că 93% dintre femeile care au încercat noua gamă au observat îmbunătățiri vizibile asupra ridurilor, fermităţii și conturului feţei.*
Cu până la 100% ingrediente naturale și fără silicon, WINE ELIXIR este o gamă complet nouă ce trezește tinerețea pielii, având o aromă plăcută, care acționează ca un elixir pentru o stare de bine.
* Studiu clinic, 30 de femei cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani, care au aplicat de două ori pe zi, timp de 28 de zile

Noua gamă WINE ELIXIR constă în 6 noi produse testate dermatologic, cu un procent foarte mare de ingrediente naturale, ce acoperă toate nevoile pielii ridate și lipsite de fermitate. 


WINE ELIXIR SERUM ANTIRID SI FERMITATE
Cu 96% ingrediente naturale, acesta pătrunde în straturile adânci ale pielii, reduce ridurile și oferă fermitate si lifting, protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu, hidratează, stimulează pielea si simțurile.
WINE ELIXIR CREMĂ DE ZI ANTIRID SI FERMITATE
Cu 97% ingrediente naturale, aceasta este disponibilă în 2 variante: cu o textură bogată pentru tenul normal-uscat și cu o textură lejeră pentru tenul mixt-gras. Cu polifenoli din viță de vie din Santorini, reduce ridurile, conferindu-i tenului un aspect ferm si contururi ridicate; protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu, hidratează, stimulează pielea și simțurile.
WINE ELIXIR CREMĂ DE NOAPTE REGENERATOARE
Cu 99% ingrediente naturale, crema hrănește intens, exfoliaza si reactiveaza tineretea pielii în timpul noptii, pentru a dezvălui o piele reînnoită, reparată. Reduce ridurile, oferă fermitate și lifting, lasand tenul neted si catifelat.
WINE ELIXIR CREMĂ ANTIRID SI FERMITATE PENTRU OCHI & BUZE 
Cu 98% ingrediente naturale, este o cremă revitalizantă ce regenerează zona delicată a ochilor și buzelor, atenuează cearcănele și semnele oboselii, tonifică și stimulează. Este testată oftalmologic si nu contine parfum chimic. 
 WINE ELIXIR ULEI FACIAL ANTIRID SI FERMITATE  
Cu o combinație unică de uleiuri non-grase și uleiuri esențiale, îmbogățit cu molecule puternice anti-îmbătrânire - polifenoli din ulei de semințe de struguri – acest produs reduce aspectul ridurilor, crescând în același timp fermitatea și elasticitatea pielii; hidrateaza, hrănește și reumple ridurile; protejeaza impotriva stresului oxidativ si a factorilor externi datorita uleiului de propolis si a vitaminei E.

NOUA GAMĂ WINE ELIXIR este produsă în Fabrica Bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica. Este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu. 

You Might Also Like

2 comentarii