Vinexpert / Experiente gastronomice de neuitat..

19:41:00

Locatia Vinexpert Victoriei imi este cunoscuta de ceva vreme, trec pe acolo destul de des. Iar zilele trecute am descoperit inca o locatie - Vinexpert Unirii . Ce m-a frapat prima data cand am pasit in Vinexpert ... o selectie de vinuri fabuloasa [ era si logic cumva dupa denumire ] . Vinuri de pe toate continentele si tari, de la Prosecco simplu  pana la Premier Cru sau Grand Cru. Nu o sa va povestesc mult aici, e o arta... doar va recomand sa descoperiti singuri aceste locatii .

 Experienta gastronomica nu e cu nimic mai prejos decat vinul, iar meniul este inspirat din bucataria internationala.




O particularitate singulară a locațiilor Vinexpert este aceea că, în meniu, fiecare preparat sau platou asortat are și recomandări de vin de asociat, așa că pentru o masă completă, puteți merge cu încredere pe mâna somelierului casei.
 Vinexpert a introdus acum noul meniu - platouri gurmande si preparate  delicioase, dar si o bautura racoritoare foarte, foarte gustoasa Sangria Cava, totul perfect asortat pentru orice moment al zilei.


-Platou Centenar de România, special conceput pentru acest an aniversar: salam crud uscat de mistreț, cârnat de Mangaliță, salam ardelenesc, șuncă de porc de casă, trufe din brânză de burduf, brânzeturi cu busuioc și cu ardei, brânză de Apuseni, ceapă roșie, ardei gras, pară, covrigei
- Tartar de ton si somon, cu icre negre și fructe de pădure, crostini cu ulei de măsline
- Quesadilla cu piept de curcan poșat, legume în trei culori la tigaie cu cașcaval cu salată și sos de iaurt
- Quesadilla cu șuncă de porc home made, legume în trei culori trase la tigaie și cașcaval cu salată verde și sos de vin
- Quesadilla cu ciuperci și fasole roșie, legume în trei culori, cașcaval,cu salată și sos de iaurt
- Empanadas con carne servite cu sos de vin
- Empanadas cu spanac si brânzeturi nobile servite cu sos de iaurt și ierburi aromatice
- Omletă rustică cu legume, servită cu salam crud uscat  și crostini
- Parfait home made de fructe de pădure cu crumble și fructe proaspete
- Sangria de Cava, rețeta casei, în două variante: Orange - cava, lichior de caise/portocale, bucățele de fructe proaspete: măr, pară, piersică și Rose - cava, lichior de vișine, fructe de pădure. 

Alte preparate de vară precum salata cu piept de curcan poșat, mango, semințe și dressing de fructul pasiunii,  mix-ul vegan de salate cu nuci, semințe de dovleac și de floarea soarelui, susan, stafide, pară și sos de fructul pasiunii și gourmet inedite precum burgerul de rață cu mango și sos Teriyaky, sandvișul cu confit de rață și dulceață de merișoare, pieptul de curcan în crustă de susan cu piure de mazăre și mentă, baby carrots și sos Teriyaki completează meniul generos al locațiilor Vinexpert.


 
Puteți opta să vă răcoriți fie cu Sangria de Cava de mai sus, Pina Cava cu rom alb sau Bubble Pink cu prosecco, pentru seară, aveți cu siguranță cu ce vă delecta din cele peste 1000 de vinuri din toată lumea

Chiar va recomand din suflet! 
 
The Wine Club. Splaiul Unirii nr. 20.
 
The Wine Bistro Calea Victoriei nr. 155

Tel. 0740 166 023
www.vinexpert.ro
Facebook: www.facebook.com/vinexpertro; www.facebook.com/WineClubBistro; facebook.com/pages/The-Wine-Bistro-Vinexpert
Instagram: the_wine_club_by_vinexpert

You Might Also Like

0 comentarii