Advanced Night Repair / nr 1 Estee Lauder serum

20:39:00

Advanced Night Repair - un produs iconic Estee Lauder, faimos pentru ingrijirea pielii si cu un impact urias la nivel global.
Acest serum cu o textura usoara de gel, a fost conceput sa lucreze in timp ce dormi, actioneaza asupra pielii, imbunatatind vizibil aspectul ei, pielea devine mai hidratata, ,iar aspectul liniilor fine si a ridurilor este mult mai neted.
Este un produs de ingrijire anti-aging, dar nu exista niciun motiv sa nu-l folosesti ca preventie, chiar si de la varsta tanara. Formula este non-comedogenica, fara ulei si parfum. Beneficiile se vor vedea clar!


Formula contine tehnologia avansata Chronolux CB, combina purificarea si sincronizarea celulara, totul pentru ca tu sa fii mai tanara si mai frumoasa zi dupa zi!
Aplica doar cateva picaturi pe ten inainte de a merge la culcare, maseaza pielea cu grija si dormi linistita, Advanced Night Repair  Estee Lauder va face treaba toata noaptea, ca dimineata sa te trezesti cu un ten radiant, hidratat si vizibil mai tanar!You Might Also Like

2 comentarii