Pretty Vulgar își lansează senzaționala linie de produse de machiaj la Douglas.

20:37:00

Inspirate de diversitatea și frumusețea păsărilor, de limbajul colorat și estetica vintage, produsele de machiaj Pretty Vulgar sunt disponibile într-o varietate de formule cosmetice încântătoare, ambalaje și lookuri de beauty care descriu un univers al contradicțiilor frumoase.


Pretty Vulgar își face debutul în Europa prin colecția semnătură cu tematică vintage inspirată de universul păsărilor. Colecția de 27 de produse în 88 de variaţii de culori este disponibilă în Europa în exclusivitate la Douglas. 
 
 

Din data de 20 iunie produsele Pretty Vulgar sunt disponibile în România în magazinul online www.douglas.ro, iar din luna august 2018 vor fi disponibile și în magazinele fizice. 
 

Pretty Vulgar a fost conceput pentru a îmbrățișa contradicțiile care există în fiecare dintre noi, o întoarcere în timp către farmecul feminin de altădată și o atitudine modernă. Nu numai că oferă o aplicare ușoară a diversității de culori bogate și vibrante, dar produsele sunt create să arate la fel de bine pe fața ta ca și pe măsuța de toaletă. 
 

Formulele produselor Pretty Vulgar sunt cruelty free și nu conțin parabeni, sulfați și ftalați. Diversitatea spectrului de culori vibrante, formulele ușoare și rezistența machiajului sunt doar câteva dintre beneficiile experienței Pretty Vulgar. 

 
PRODUSE REPREZENTATIVE

The Feathers Mascara, mascara cu design elegant în formă de colivie și perie curbată care ridică genele în timp ce le conferă volum, curbare și alungire. Formula de lungă durată este îmbogățită cu pro-vitamina B5 și hialuronat de sodiu, care hidratează și îngroașă fiecare geană.


Ink Gel Eyeliner, dermatograf gel foarte bine pigmentat, cu uscare rapidă, rezistent la apă, care se menține pe toată durata zilei. Îmbogățită cu vitamina C pentru a îngriji pleoapa, acest tuș dermatograf glisează ușor și uniform. Disponibil în 3 nuanțe: Black List (Negru), Dear Diary (Gri) și Plot Twist (Maro închis).

Bury Them With A Smile, rujul mat ultra pigmentat și rezistență îndelungată, ambalat într-un superb tub aurit și floral inspirat de designul ceșcuțelor de ceai. Îmbogățit cu unturi și uleiuri hidratante, buzele dvs. vor arăta proaspete și pline, fără a sacrifica pigmentarea. Disponibil în 8 nuanțe.
Pentru a afla mai multe detalii despre Pretty Vulgar, vizitați www.PrettyVulgar.com. Produsele Pretty Vulgar sunt disponibile în România în exclusivitate în magazinul online www.Douglas.ro, iar din luna august și în magazine.







DESPRE PRETTY VULGAR

Pretty Vulgar a fost creat de veterani ai industriei de produse cosmetice, inovatori și makeup artiști care și-au dorit un brand care să ilustreze faptul ca frumusețea umană este o sumă de contradicții, este multifațetată. Brandul fondat în Florida oferă colecții de machiaj pentru ten, ochi, buze și unghii.

You Might Also Like

1 comentarii