#SpringBeautyEvent

19:45:00

Am avut placerea si onoarea sa particip la prima editie a evenimentului #SpringBeautyEvent, unde s-au reunit beauty bloggerite intrun cadrul frumos si atmosfera relaxanta la Yucca Center.
Organizatoare au fost cinci fete si le multumesc mult:

Sponsorii au fost generosi si multi, iar noi dupa acest event avem de testat multe, multe  produse si sa impartasim cu voi impresiile noastre.



O brosa minunata de la Cadouri Dichisite

Ne-am intalnit 18 fete, fiecare cu o pasiune comuna - beauty blog, dar si cu preocupari si profesii diferite in viata. La intalnire ne-am delectat cu gustoase si delicioase pancakes de la Pancakes and more, servite alaturi de ceai cu miere de la Apidava, Aqua Carpatica intr-un ambalaj nou, micut si dragut, special conceput pentru femei, un pahar de vin de la Domeniile Samburesti.
Totul a fost foarte dragut, brandurile au fost atente cu noi si chiar au personalizat unele lucruri.  Iar Malika Colors  a creat special pentru evenimentul nostru o oja in nuanta Spring Beauty, foarte frumoasa.
Sper din tot sufletul sa fie o traditie si sa mai avem astfel de evenimente, iar brandurile sa inteleaga ca a fi blogger nu e atat de usor cum pare. Da, daca nu mi-ar placea sa scriu, sa impartasesc cu voi parerea mea, sa pun suflet in fiecare postare, timp, demult ma lasam, dar iata ca de 9 ani sunt aici si este ca al doilea job, un job voluntar, frumos, dar si solicitant.
Eu personal multumesc tuturor inca o data : organizatorilor - fetelor cu aceasi pasiune ca mine, Yucca Center - un centru de infrumusetare  si o oaza de relaxare , brandurilor - pentru oportunitatea de a testa, avea si a cunoaste multe produse noi. Pentru bucuria mea de a fi cu voi, cele 17 fete, o comunitate frumoasa. Ganduri bune tuturor, urmariti peste tot hashtag-urile #springbeautyevent, #beautytogether - asa veti afla despre toate produsele, o sa vedeti pozele noastre si o sa gasiti review-uri. Beauty Together !



You Might Also Like

8 comentarii

  1. Multumim frumos Stella ca ne-ai fost alaturi si speram ca te-ai simtit bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. la cat mai multi ani de blog, la cat mai multe intalniri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se observa ca a fost o intalnire tare frumoasa. Am vazut poze la fetele care au fost prezente si chiar erau bucuroase ca au participat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa faceti si sa participi la cat mai multe astfel de intalniri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Stella, o fashionista convinsa!
    Ma bucur ca ne-am revazut, Stella! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea,
    Ma bucur mult ca ne-am revazut <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos eveniment, felicitari!

    RăspundețiȘtergere