Outfit of the day / Casual denim

08:56:00

Blugii - una dintre cele mai comfortabile si practice piese in garderoba, atat pentru femei, cat si pentru barbati. O piesa basic cu care poti crea o multime de outfituri si stiluri. Cred ca e nr 1. Doar ca in fiecare an sa schimba un pic tendintele si iata cateva dintre ele:
- Jeans cu talie inalta.
Moda cu talie joasa e deja din domeniul trecutului, acum trebuie sa ai in garderoba ta blugi sau pantaloni cu talie inalta.Spre deosebire de blugi populari recent de tip "boyfriend"  care atarnau neatractativ , modelele cu talie inalta, dimpotriva, subliniaza forme feminine. Intrate recent in tendinte "mom jeans" sunt inca relevante. Trasatura lor distinctiva este talia inalta si taietura libera de la sold. Poate parea de moda veche, dar acest model ascunde volume excesive,  vizual inalta si paradoxal, adauga feminitate.
- Jeans scurt pana la glezna.

Este in tendinte de cateva sezoane si nu conteaza ce model alegi.Poate fi evazat, skinny sau drept, arata bine cu orice incaltaminte, atat sport cat si tocuri,mai ales kitten heel, pe care eu il ador.


- Jeans larg
Chiar daca se mai poarta skinny, majoritatea modelelor prezentate in magazine sunt largi. Cu o taietura dreapta, talie inalta, arata minunat .Blugii evazati au cam pierdut din popularitate, dar si aici exista cateva precizari.Croiul corect la blugi evazati este cand evazarea porneste de la genunchi, nu de la sold, asa ca se pot purta, cand e respectata lungimea corecta si nu uitati de talia inalta.
-Jeans cu manseta.
Adica variezi lungimea cat vrei in functie de ce incaltaminte porti, doar indoind partea de jos
-Denim combinat
Insertii de alta culoare, patch-uri , buzunare cu un contrast puternic.
- Jeans cu marginea rupta sau nefinisata

Imi place aceasta tendinta, tocmai de aceia mi-am taiat Blugii mei noi. Mi-a placut mult modelul cu stelute,mi s-au potrivit perfect, doar ca erau putin mai lungi decat vroiam. Dar asa cum v-am spus, jucati-va cu lungimea, ori indoiti, ori taiati. Probati, incercati diferite tinute. Apropo, data viitoare o sa vedeti cu totul alta tinuta cu aceleasi blugi.

Intrucat eram la plimbare, am adoptat un outfit casual foarte comfortabil. Am adaugat Espadrile albe si un hanorac
Espadrile sunt super comode, mai am incaltari de la BONPRIX si le port cu drag. Toate masurile se potrivesc, cel putin in cazul meu, la incaltaminte. La blugi s-a potrivit perfect. Hanoracul are marimea 36, nu era 34, dar arata    bine, in stilul oversized, asa cum trebuie.

Va sfatuiesc si la tinute simple cu blugi sa mai adaugati un accesoriu, cum ar fi o gentuta cocheta, o esarfa, ochelari de soare sau cercei. Astfel scoatem un pic din banalitate orice outfit. Sper ca v-ati inspirati, pe site-ul BONPRIX gasiti absolut orice pentru toata familia.





You Might Also Like

6 comentarii