LIERAC HYDRAGENIST

19:11:00

Cu o experienta de 40 de ani si un succes la nivel mondial, Laboratoarele Lierac lanseaza LIERAC HYDRAGENIST, gama dedicata hidratarii tenului si estomparii liniilor fine, imbinand ingrediente pretioase din plante cu tehnologia de ultima generatie, pentru a crea produse rafinate unice.
LIERAC HYDRAGENIST, inspirata dintr-o tehnica estetica de oxigenare a tesuturilor are la baza pulverizarea de oxigen pur, acid hialuronic si vitamine la nivelul pielii, pentru o hidratare si prospetime imediata. Zi dupa zi, pielea este catifelata, liniile fine si ridurile sunt estompate, tenul este radiant, iar prospetimea pielii este restabilita. Cu o concentratie de Complex Hydra O, o combinatie de ingrediente active (Oxigen Biomimetic, Acid Hialuronic, Frunze de Vernonia), produsele din aceasta gama ofera pielii hranire intensiva si de lunga durata.
Efectul de hidratare imediata, forta ingredientelor naturale si tehnologia avansata in domeniul produselor cosmetice sunt doar cateva din principalele atuuri ale gamei LIERAC HYDRAGENIST. In luna martie, Farmaciile Help Net ti-au pregatit un CADOU: la cumpararea unei creme/ser sau balsam pentru fata Hydragenist, primesti CADOU o geanta sport chic de la Lierac!



Lierac Hydragenist Crema Hidratanta pentru tenul uscat si foarte uscat 50 ml, 178 lei

Datorita texturii imbogatite cu unt de caisa, pielea este hranita in profunzime, hidratata si volumul acesteia este refacut. Cu ajutorul complexului de vitamine si minerale, pielea este hidratata, volumul fetei refacut, ridurile si liniile fine netezite, iar tenul isi recapata radianta.
Ideala pentru tenul normal mixt, aceasta se aplica dimineata si seara pe fata curatata in prealabil.


Lierac Hydragenist Gel-Crema Hidratant pentru tenul normal-mixt 50 ml, 178 lei

Cu o textura lejera imbogatita cu micro pudra de orez, pielea este hidratata imediat, matifiata si volumul acesteia este refacut. Acest gel crema hidratant ofera pielii o imediata senzatie de prospetime, tenul devine radiant, iar pielea este profund hidratata.


Lierac Hydragenist Serum Hidratant 30 ml, 206 lei

Cu o textura proaspata si lejera, acest serum ofera pielii volum si luminozitate. Ultra concentrat in Complex Hydra O (15%), o combinatie de vitamine si minerale, acest produs potentator ofera o sansa reala de hidratare a pielii. Aplica cateva picaturi pe fata dimineata si seara, de preferat dupa utilizarea cremei zilnice Lierac.


 
Lierac Hydragenist Balsam SOS Hidratant 50 ml, 215,39 lei

Textura bogata a acestui balsam imbogatita cu uleiuri reparatoare din flori ofera o hranire in profunzime a pielii. Special creat pentru pielea deshidratata, rehidrateaza intensiv si reface volumul pielii, ajutand la netezirea ridurilor si liniilor fine.




Lierac Hydragenist Balsam SOS Hranitor 50 ml, 204,62 lei

Imbogatit cu extracte din uleiuri esentiale de macese si trandafir salbatic chilian, acest balsam este extrem de hranitor. Textura proaspata si asemanatoare “untului” imbogatita cu Shea, produce un film de protectie pentru repararea intensiva si refacerea volumului pielii.  Special creat pentru pielea deshidrata si uscata, restabileste lipidele si hraneste intensiv, netezind ridurile si liniile fine.




You Might Also Like

6 comentarii

  1. ce dragut din partea lor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vrut de multe ori sa-mi iau un produs Lierac nu nu am putut sa-mi permit.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata toate, balsamul cred ca tare mi-ar placea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu am avut ocazia sa incerc produsele de la acest brand dar imi place oferta lor de luna aceasta cu gentuta.

    RăspundețiȘtergere