Beauty News / Yves Rocher

19:26:00

Dragilor, luna martie e in toi, e plina de surprize pentru noi, fetele, iar Yves Rocher Romania dedica aceasta luna minunata ingrijirii tenului!
Ne surprinde cu reinnoirea gamei Hydra Vegetal, o gama mult iubita, cu noi texturi si senzatii. Datorita extractului exclusiv din planta Edulis.

Edulis este o plantă suculentă ce crește la malul mării. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante.

Apa din celulele plantei Edulis, activul vegetal integrat în formulele noii game HYDRA VÉGÉTAL și brevetat de Marca Yves Rocher in Franța, permite stocarea* apei în straturile pielii, blocarea* în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore !Noua gamă HYDRA VÉGÉTAL pentru hidratarea continuă a tenului este destinată în special îngrijirii tenului tânăr, la prețuri accesibile. În luna martie, descoperă în magazinele Yves Rocher și pe site-ul www.yves-rocher.ro noile formule ale gamei: 
CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE. Hidratare continuă 48 de ore*
*Studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi.
• GEL CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE. Hidratare continuă 48 de ore*
*Studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi.
• LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT. Demachiază și împrospătează tenul.
• GEL DE CURAȚARE PENTRU PROSPEȚIME. Curăță și împrospătează tenul.
• GEL EXFOLIANT HIDRATANT. Exfoliază și împrospătează tenul.
• GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR. Hidratează și iluminează zona ochilor.
 Începând cu luna aprilie, gama HYDRA VÉGÉTAL va fi completată cu Loțiunea tonică hidratantă

Din luna iunie,  vei regăsi și Serul lichid ultra-hidratant, un produs de îngrijire inovator, ce oferă beneficiul hidratării intense asociat cu o textură super senzorială.
Apa micelară demachiantă 2 în 1 va fi lansată ulterior, pentru a completa ritualul de îngrijire HYDRA VÉGÉTAL.

You Might Also Like

0 comentarii