Beauty News / Sensai Cosmetics

20:08:00

SENSAI este un brand japonez de prestigiu, luxurios, care combina puterea ultimilor tehnologii si semnatura unui ingredient exclusivist - Koishimaru Silk.. Este fuziunea extraordinara intre stiinta si natura menita sa infrumuseteze orice femeie.
In primavara aceasta SENSAI lanseaza cateva noutati, ca de obicei geniale si iata despre ce e vorba.
                                  SENSAI Cellular Performance Wrinkle Repair Essence
Esenta tenului ideal, inspirata de textura unui ten neted  si elastic, formula inbunatatita cu cu Triple Tehnology - tripla abordare a colagenului.
Ce e interesant in aceasta tehnologie este careduce colagenul vechi si deteriorat si creaza colagen nou si proaspat [ visul femeilor..] Are o formula similara cu structura intercelulara. In plus, apara pielea de factorii externi si feterioarea colagenului, ajuta la prevenirea glicariiin celulele pielii [ dusmanul nr 1 in inbatranirea pielii]
Un ritual intreg de ingrijire SENSAI Cellular Performance presupune respectarea tuturor etapelor -
demachierea, curatarea, aplicarea lotiunii tonice, apoi Esenta si cremele / de zi sau noapte.
     Reduce vizibil ridurile, reface colagenul, ofera hidratarea suprema - esenta unui ten ideal!


 In gama de makeup avem doua noutati - Sensai Highlighting Concealer  si Total Finish Foundation

Highlighting Concealer are in formula sa Silky Botanical EX, un ingredient exclusiv SENSAI . O piele luminoasa, dar cu o acoperire perfecta si efect hidratant - astea sunt caracteristicile principale a acestui produs fabulos care are o textura cremoasa, hidrateaza zona de sub ochi, confera stralucire naturala, nu se strange in riduri.. ideal pentru orice moment al zilei.

Total Finish fond de ten compact -  are aceleasi caracterictici pentru un finish luminos, hidratant, natural. Ofera un finish natural, dar cu aspect radiant si sanatos.
Da, este un brand luxury, dar cred ca orice femeie merita asa ceva in viata ei! Toate produsele SENSAI se gasesc exclusiv in parfumeriile Douglas sau online pe douglas.ro.
 

You Might Also Like

2 comentarii