Dancing Lobster / Restaurant portughez in Bucuresti

13:43:00

Recent am descoperit Dancing Lobster, un restaurant portughez aflat in incinta Pescariu Club, in Bucuresti.Meniul este inspirat din bucataria portugheza si chiar totul se gateste de un bucatar adus din Portugalia. Mi-a placut mult mancarea, trebuie neaparat sa gustati burgheri cu ton si desertul traditional Pasteis de Nata.Aprovizionarea se face de doua ori pe saptamana,iar la intrarea in restaurant exista o zona cu delicatese de unde se poate cumpara totul pentru acasa.
Selectia este foarte riguroasa: creveti din Mozambic, dorada de captura din Atlantic,iar meniul include cu precadere specii de peste oceanic mai rar intalnite in restaurante din Bucuresti.
Designul locului a fost gandit de Victor Grosu,un arhitect recunoscut pentru proiectele sale de amenajare, e in culori inspirate din Portugalia - rosu, albastru, alb...
Am degustat midii in sos rosu, creveti, caracatita, burger cu ton... mmm, foarte  foarte gustos totul. V-am spus, neaparat sa gustati burgerii. Si nu numai! O sa va placa mult!

DANCING LOBSTER
strada Glodeni nr 3
Pescariu Sports & Spa
tel 0770690886

You Might Also Like

5 comentarii