Beauty News / The Body Shop

08:52:00

The Body Shop a lansat cateva noutati in aceasta luna, unele dintre ele au ajuns la mine si despre care vreau sa va povestesc.
Gana Drops of Youth s-a extins cu doua produse - o masca pentru zona din jurul ochilor Drops Of Youth Bouncy Eye Mask si o spuma pentru curatarea tenului Drops Of Youth Gentle Foaming Wash.
Am primit spre testare masca pentru ochi si imediat am pus-o la treaba.

                                             Masca pentru zona ochilor Drops of Youth
Imbogatita cu ingrediente inspirate din natura,cu celule stem din trei plante: floarea de colt din Alpii Italiei, criste marine si scaiul dracului de pe Coasta Bretaniei, cunoscute pentru proprietatile sale puternice ce sporesc tineretea tenului.


Masca are o textura interesanta, gel memory shape, foarte placuta la aplicare . De asemenea, este imbogatita cu ulei organic de babassu si extract de castravete. Se poate aplica atat ziua cat si seara, dar eu am aplicat-o doar seara,inainte de culcare ca o crema pentru ochi. Efectul este hidratant si calmant. Ridurile fine nu au disparut si nici nu o sa dispara, nu va faceti iluzii cu nicio crema in privinta asta. Dar mie imi place mult efectul cu care ma trezesc dimineata, zona ochilor este mai odihnita, hidratata si chiar simt un efect hranitor. Va recomand s-o lasati mai mult timp, nu doar 15-20 de minute cat se recomanda.
Despre Youth Gentle Foaming Wash am citit ca este o spuma de curatarea tenului blanda, curata eficient si in timp tenul devine mai sanatos si fin. Gama nu contine ulei mineral, parafina sau parabeni si este cruelty free. Asa ca va recomand sa incercati!

S-a lansat si o noua gama Roots of Strength care are trei produse: Firming Shaping Essence Lotion, Firminf Shaping Serum si Firming Shaping Cream.
Mi-a placut mesajul campaniei de lansare a acestei game, fair play, foarte cinstit si pozitiv!
The Body Shop nu crede in varsta, crede in puterea energiei pozitive! Pentru ca atunci cand ai grija de tenul tau, mintea , corpul si sufletul tau, varsta este doar un numar.
Ca intodeauna, The Body Shop foloseste puterea naturii pentru a lansa noua gama skincare de inalta performanta Roots of Strength. Nu vom intineri, dar putem arata mai bine si mai fresh odata cu varsta.
                                                          Bravo, The Body Shop!
Eu am primit Firming Shaping Serum si ma bucur mult sa-l testez. Cu ingrediente 99% naturale, acest serum promite reducerea ridurilor fine, un ten mai catifelat,mai ferm, mai hidratat. Si stiti ceva.. eu le cred. In primul rand, nu sunt vorbe goale, se fac studii pe sute de femei. Si apoi, il folosesc chiar eu. Imi place mult textura lui fina care aluneca pe piele, se absoarbe rapid,il simt foarte hidratat, catifelat,intradevar. Cat despre riduri,inca nu au disparut, dar il voi folosi pana ultima picatura si sunt sigura ca tenul meu va fi fericit.
S-au mai lansat si noile balsamuri de buze Lip Juicers, in 5 arome delicioase, combinatii inspirate din smoothie-uri. Imbogatite cu unt de shea organic din Ghana [ prin programul Community Trade]
Au o forma interesanta, o textura hidratanta si beneficii pe masura. Doar alegeti aroma pe placul vostru.
Gama de makeup s-a imbogatit cu farduri mono pentru ochi, 6 nuante noi, nuante curcubeu.Nu sunt  chiar fana tuturor nuantelor, dar sunt cateva care imi plac. Mai ales ca sunt foarte rezistente, au o textura mata si sunt infuzate cu ulei organic de babassudin Brazilia. Pentru makeup artisti e o gama fantastica.
Am mai vazut in magazin alte cateva noutati  si anume parfumuri din gama Elixirs of Nature. Le-am testat pe toate, am vrut sa va fac un #instastories sau macar o poza, dar este interzis sa faci poze sau filmari in magazin... WTF, parca as vrea sa dezvalui secrete de stat. Doar este un mod rapid de a impartasi impresii si noutati cu oamenii, de ce nu se poate???
Totusi o sa va spun despre ce e vorba, deci testati parfumurile din gama Elixirs of Nature, sunt vreo 5-6 daca tin minte bine. Mi-au placut foarte mult,iar NIGRITELLA  mi-a ramas in minte.. Orhidee orientala cu tuberoza si vanilie.. Magic!
Sa mergeti in magazine si sa vedeti toate noutatile, sa le testati si sa va alegeti ce va place. Daca nu aveti magazine The Body Shop ptin preajma,puteti comanda online AICI




a Zi
**
Zi DuP

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Interesting post dear! thanks for sharing
    целую

    RăspundețiȘtergere
  2. of, e greu cand nu stii ce sa alegi dintr-o gama asa de bogata

    RăspundețiȘtergere
  3. masca pentru zona ochilor, o ador

    RăspundețiȘtergere
  4. incantator, cred ca masca aceea pentru ochi mi-ar trebui neaparat, inca nu am folosit o masca de ochi!

    RăspundețiȘtergere