Solaris Plant / Belsug din natura!

12:23:00

                 Cred ca toata lumea cunoaste SOLARIS  si daca nu e asa, nu pot sa cred...
Mod de viata sanatos este deja adoptat de tot mai multe persoane in ultimul timp. Sanatatea noastra nu e o iluzie,este un dar pretios de care trebuie sa avem grija in fiecare zi. Sunt medic si stiu despre ce vorbesc. Am vazut multe prin spitale unde am lucrat, vad oameni in jur care trag consecintele alimentatiei proaste si vreau prin acest articol sa va pun putin pe ganduri.. Pe ganduri de a schimba ceva in viata, poate sa fiti mai sanatosi, mai fericiti, mai linistiti.

Organismul uman este o masinarie complexa,perfect structurata, gandita de Univers ca omul sa functioneze in parametri normali multi ani de cand se naste. Numai ca ce face omul? Omul crede ca masinaria asta e fara limita si poate sa faca ce vrea el. Nu e chiar asa. Nimic nu e fara limita, asta trebuie sa intelegem.


Vad oameni in jur care se vaita, de o boala, de vreo durere.. Dar stiti care e culmea? Nu vor sa schimbe nimic. Nu vor sa schimbe alimentatia, nu vor sa faca macar putina miscare,macar ceva!
Tot se vorbeste de iubirea de sine, stiti voi. Iubirea de sine nu inseamna egoism, asta inseamna ca TU si numai TU  poti avea grija de tine si e alegerea ta .
De multe ori am spus, aici, pe FB, pe Instagram, ce sa faceti, v-am dat sfaturi, v-am incurajat sa schimbati ceva. Sunt lucruri foarte simple si simplu de facut. Fara promisiuni, de facut!
Sunt cateva lucruri esentiale pentru sanatate: Alimentatia! Apa! Miscarea! Gandirea!
 O sa incep cu alimentatia.

Organismul uman are nevoie de proteine,lipide,glucide. Astea sunt trei elemente esentiale pentru celule. Teorii la moda sunt multe, dar sa stiti ca fara asta nu se poate. Organismul uman mai are nevoie de vitamine si minerale [ cel mai bine din alimentatie]. Cantitatea si calitatea produselor alimentare au impact direct asupra organismului.

Obligatoriu intr-o alimentatie adecvata sunt produse alimentare din toate grupe- proteine, lipide, glucide. Tema asta e foarte vasta si daca o sa mai aveti intrebari, cu mare drag mai povestesc.
Sa spune ca micul dejun e obligatoriu. Nu sunt de acord. Adica nu sunt de acord cu micul dejun dimineata devreme. Desigur, fiecare face cum simte, dar sunt de parere ca trebuie sa lasam organismul in repaus alimentar macar 12 - 16 ore, incercati. Micul dejun poate fi si la 10 sau 12 dimineata. Si cu cat mai putina mancare, mai ales dupa 40 de ani, cu atat mai bine.
Nu dau sfaturi acum nimanui, totul e individual. Eu mananc prima masa pe 10 sau 11 dimineata,asta se intampla la cabinet si imi fac cereale  cu apa fierbinte. Nu consum lapte, iar cu apa fierbinte e perfect. Cereale [pot fi musli, hrisca sau ovaz..]  Cereale integrale sunt bogate in Vitamina B, care ajuta organismul sa transfere substante nutritive in energie, carbohidrati complexi care dau satietate,proteine vegetale,fibre care ajuta la buna functionare a tractului digestiv.
Imi place sa adaug in cerale tarate si macinis pentru laptic[o inventie geniala Solaris], iese foarte gustos si sanatos.

In general, Solaris Plant ma inspira sa incerc mai multe produse si sa inventez propriile retete, simple si sanatoase.  Nu este reclama, sunt produse cu adevarat foarte bune, foarte sanatoase .
Am spus despre apa. Apa este elixirul vietii, fara ea celula se umple de toxine. Beti cat puteti, apa pura, dar nu in timpul meselor, niciodata.
Miscarea. Nu trebuie sa mergeti la sala neaparat. Miscarea poate fi facuta oriunde, adica 100 de genoflexiuni si flotari usor,in fiecare zi la serviciu, mai ales daca stati mult pe scaun. Miscati limfa, miscati sangele!

Gandirea. Da,pozitiva,orice nu s-ar intampla. Noi singuri ne creem realitatea, noi singuri putem sa creem viata asa cum dorim. E greu, dar se poate. Toate lucrurile negative,ura, rautatea,invidia sa rasfrang asupra organismului .
Daca vreti sa schimbati ceva, totul e in mainile voastre! Lasati cola-mola, lasati alte snacksuri, mancati ceva sanatos , inspirati-va de AICI si o sa aveti energie sa faceti multe lucruri frumoase!
Astea sunt o parte din produsele mele Solaris Plant, dar unele s-au consumat deja.... Sanatate multa!
P.S. Ador mirosul de portocala , este divin, iar uleiul de argan este aur pentru ten si par. Cat despre uleiul de cocos,am scris de o mie de ori despre toate beneficiile lui . Da,iubesc produse Solaris Plant,pentru ca vreau sa fiu sanatoasa inca mult timp de aici incolo. Sanatate multa!


You Might Also Like

3 comentarii

  1. Este foarte importanta alimentatia si miscarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu folosesc produse Solaris cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intotdeauna pierd jumatate de ora la raionul cu produsele Solaris. Pana acum, imi place absolut tot ce am incercat de la ei.

    RăspundețiȘtergere