Mic dejun la The Harp Bakery

08:29:00

Cand intr-o zi obisnuita, chiar la inceputul saptamanii iesi la un mic dejun in oras, parca iti da o energie aparte,e atat de placut si relaxant.. Imi place sa ies la mic dejun in week-end, chiar sunt fan, dar in timpul saptamanii reusesc rar. Iata ca cu mai multi bloggeri ne-am reunit si ne-am relaxat la un mic dejun gustos si sanatos, chiar in centrul orasului, la The Harp Bakery.





  Am testat delicatesele culinare din meniul de iarna de la The Harp Bakery: omleta cu Emmentaler, omleta cu ciuperci, croissant cu sunca si cascaval, wrap de pui, burrito, sandwich cu pui, cu peste sau caprese, quiche cu pui, quiche cu legume, quiche cu somon, spaghetti carbonara, penne cu pui si penne cu legume, fettuccine cu ragu, aripioare cu sos BBQ, pizza si ca la fiecare masa, berea Carlsberg si vinurile Caii de la Letea, in editie limitata de la Crama Sarica Niculitel au dat savoare. 





 

Ce nu poate lipsi chiar si de la micul dejun? Deserturile specifice bakery, facute in propriul laborator, prajituri de post, prajituri raw vegane si renumitii cozonaci care se vor gasi si la vanzare incepand de saptamana viitoare. Un mic dejun sanatos nu poate fi complet daca nu exista si bauturi pline de energie, ca cele de la The Harp Bakery, in diverse combinatii de: mar, menta, telina, sfecla, morcov, ghimbir, lamaie.

The Harp Bakery ofera alternative gustoase pentru fiecare moment al zilei: mic dejun, pranz sau cina, indiferent daca acestea sunt servite in locatie sau pentru acasa. Interiorul clasic si confortabil are aerul unui camin primitor, unde se pot gasi o cafea de cea mai buna calitate de la Totti, patiserie autentica frantuzeasca, paine proaspat coapta in laboratoarele proprii, gustari consistente, paste, pizza, dar si o selectie de preparate culinare elaborate.


 Acum stiti unde puteti lua mic dejun foarte gustos si sa va relaxati intr-o atmosfera placuta - THE HARP BAKERY  va asteapta cu bunatati delicioase. Si foarte important, se deschide devreme, de la 8! 

You Might Also Like

1 comentarii