Restaurant GALLETTO

19:20:00

Am descoperit un restaurant foarte dragut - GALLETTO RISTORANTE, un loc primitor cu un design fabulos! Cand am pasit in interior parca am patruns in alta lume... Palmieri, gradina suspendata, pereti pictati - o frumusete! Este atat de frumos ! Muzica in surdina, atmosfera calda, atentia si zambete chelnerilor - totul te binedispune si te relaxeaza, sincer.
Restaurantul are specific mediteranean, iar vedeta meniului este Cocoselul Galletto,
un cocoșel crescut în mod tradițional, la ferme organice din Valle Spluga. 
 
Galletto este vedeta meniului și este motivul principal al picturilor dispuse în exteriorul si interiorul restaurantului ce este amplasat pe Căderea Bastiliei, nr. 78, în locul vechiului Sangria.
 

Cocoșelul Galletto este oferit oaspeților, în porții generoase, după ce a fost pregătit pe jar, alături de legume la grătar/ cartofi prăjiți/ broccoli/ salată și de sosul special ce desăvârșeste gustul autentic. Din meniul localului mai fac parte și clasicele bucătăriei italiene. ,,Baby calamari în unt și usturoi” – gustoși și proaspeți, care te surprind în fel și chip. ,,Caracatița la grătar” – care poate fi completată cu un vin bun românesc sau italian. ,,Calamari și creveți prăjiți” – perfecți pentru o scurtă evadare din tumultul cotidian. ,,Piept de rață” – care vine alături de un delicios sos de fructe de pădure. Salate bune cum nu ai mai mâncat, cu diverse ingrediente light precum: somon, ton, andive, rosii cherry, porumb, carne de vită, caracatiță. 

 
Sunt prezente și popularele paste la cuptor - lasagna, cannelloni, pizza, supe de fructe de mare. Dar și mult-îndrăgitele deserturi: tiramisu, înghețată, tort de ciocolată, tortul casei. Din meniu nu puteau lipsi nici cheesecake-ul sau vinurile nobile din România și din Italia.

Restaurantul se metamorfozează seara, fiind căutat pentru mâncarea bună și designul interior, care reliefează rusticul stil italian. Are multă verdeață și este extrem de aerisit, pentru un loc din centrul Bucureștiului. 
 

Iubitorii de muzică sunt prezenți in mod frecvent aici, deoarece în fiecare sâmbătă, la Galletto sunt organizate concerte cu muzica live, unde artiștii interpretează coveruri din repertoriul internațional, iar accesul nu este condiționat de plata unei taxe la intrare. 
 

Restaurantul Galletto este mixul perfect pentru persoane de toate vârstele. Este unicul restaurant din Bucuresti ce are o grădina suspendată cu palmieri ce te poartă pe meleagurile mediteraneene. Are poezie și căldură, respect pentru mâncare și predispune la discuții filosofice, descoperă noi forme ale frumosului și relaxării. Dezvoltă gusturi și exprimă esențialul culturii italiene. Vino la Restaurant Galletto, aici găsești o Italie în miniatură! 


Selectia de vinuri m-a impresionat placut, aici puteti servi vinuri faimoase italiene de cea mai buna calitate. Eu am servit un pahar de proseco si la final un cheescake foarte bun.
 
Str. Căderea Bastiliei 78, București
Telefon: 021 211 2276
Website: http://www.galletto.ro
Facebook: facebook.com/restaurantgalletto/
Instagram: instagram.com/restaurant_galletto/

You Might Also Like

2 comentarii