Noua gama GERLINEA / CONCENTRATE DE PLANTE GERLINEA

13:09:00

Multumesc Universului ca nu am avut vreodata probleme de sanatate, greutate sau ceva de genul. Nu am tinut diete, dar toata viata am facut cate ceva, adica am un mod de viata activ. Dans, sport, aerobic, yoga.. nu conteaza, conteaza sa faci ceva. Si vorbesc foarte serios, miscarea este totul, cat de putin, dar trebuie sa ne miscam ! In afara de asta, conteaza ce mancam, pentru ca asta e energia noastra. Totul trebuie sa fie echilibrat si moderat, si foarte important cu placere sa fie.
Am participat la un eveniment interesant - GERLINEA Fit Camp, unde am facut si sport, am ascultat sfaturi de la un nutritionist si un antrenor, am mancat sanatos, am stat la soare, ne-am incarcat de energie.. Ce sa mai.. perfect!

Totodata, la acest eveniment s-au lansat noile produse Gerlinea, bauturi concentrate de plante, care ajuta organismul sa dreneze apa, sa elimine toxinele si pana la urma, sa slabeasca.


Fie cã vrei să topeşti depozitele de grăsimi, că îţi doreşti să scapi de câteva kilograme rebele ori ţi-ai propus un program de detoxifiere, acum poți alege unul dintre suplimente alimentare pe bază de plante de la Gerlinéa.

Acestea sunt soluţii de slăbit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente în lupta cu toxinele sau kilogramele în plus. O gamă de produse adaptate fiecărui stil de viaţă şi adresată tuturor celor ce-şi doresc sã îşi menţinã şi gestioneze greutatea sau să înceapă un program de detoxifiere cu ajutorul unor adjuvanţi naturali şi sănătoşi. 

 
#Elimină excesul de apă din organism
GERLINÉA AQUA DRAINER EXPRESS, 500ml
Ai senzaţia că reţii apă în organism? Fă un test simplu, ca să fii sigură. Apasă-ţi braţul sau coapsa cu vârful degetului. Dacă rămân urme albe pe piele, înseamnă că există apă în exces în corpul tău.
Veştile bune de la Gerlinéa sunt că poţi elimina simplu, natural şi eficient apa pe care organismul tău o reţine, din diverse cauze. Cum? Graţie soluţiei concentrate pe baza de plante fără zahăr Gerlinéa Aqua Drainer Express.
Combate retenţia de apă printr-o cură de 10 zile gândită şi creată de experţii Gerlinéa special pentru persoanele predispuse la acest fenomen.
Dizolvă un capac (50ml) de Gerlinéa Aqua Drainer Express într-un litru de apă şi consumă de-a lungul întregii zile băutura astfel obţinută.
 
Cum acţionează?
Ceaiul verde arde grăsimile.
Crețuşca (Filipendula), Ciulinul şi Urzica Albă au efect diuretic şi stimulează drenarea şi eliminarea apei în exces.
Iar Cicoarea ajută la controlul greutăţii.
Vei beneficia, astfel, de eficienţa sa imediată, dar şi de acţiunea pe termen lung. Căci, datorită formulei cu 3 principii active, Gerlinéa Aqua DrainerExpress vizează atât drenarea apei reţinute în organism, cât şi, la încheierea curei, slăbirea în cm în zonele afectate.
 
#Aliatul tău în programul de slăbire
GERLINÉA ARDERE GRĂSIMI, 500ml
Ajută-ţi organismul să topească mai uşor depozitele de grăsime cu soluţia concentrată Ardere Grăsimi de la Gerlinéa pe bază de plante, fără zahăr. Cura rapidă de zece zile Ardere Grăsimi de la Gerlinéa te ajută să scazi în greutate în mod natural şi inteligent.
Consumă două pahare de apă pe zi în care ai dizolvat un capac de soluţie concentrată (25ml). Plan pentru 10 zile, cu repetare pânã la obținerea rezultatelor dorite.
 
Acţiunea sa este eficientă şi de durată, datorită celor 3 extracte active din plante, renumite pentru efectele lor anti-grăsime:
Ceaiul verde şi Guarana elimină cu succes grăsimile, iar Ortosiphonul ajută la pierderea în greutate şi la înlăturarea kilogramelor în plus. 
 
#sfatulgerlinéa
7 TRUCURI ÎMPOTRIVA RONŢÃIELII

Faci parte dintre aceia care pur şi simplu nu se pot abține din ronțaialã?
Aflã cã mâncatul între mese este duşmanul nr. 1 al siluetei. Ştii de ce? Pentru cã acest tip de „gustare ”este formatã adesea din alimente bogate în grãsimi şi/ sau foarte dulci.
Dacã vrei sã scapi de acest obicei nociv şi sã pierzi câteva kilograme, iatã 7 trucuri de la Gerlinéa, expert în slãbire:

  1. Nu sãri peste nicio masã – Înfometarea îți poate provoca atacuri de foame şi vei ajunge sã consumi pânã la de doua ori mai multe calorii.
  2. STOP capcanelor din supermarket – Ca sã nu cedezi tentațiilor din magazine, nu pleca la cumpãrãturi cu burta goalã. Astfel, ca sã te menții pe linia de plutire a regimului, fii pe fazã şi pregãteşte-ți o listã de shopping.
  3. Bea 1,5 l de apã pe zi – Dacã vei bea apã pe parcursul zilei, o sã ai stomacul plin şi o
  4. Mestecã bine şi acordã-ți timp pentru masã – Ia-ți timpul necesar ca sã mesteci bine alimentele. Ştiai cã stomacului îi sunt necesare 20 de minute ca sã trimitã creierului semnalul de sațietate? O digestie bunã se obține cu calm şi, mai ales, prin evitarea efectuãrii a mai multor lucruri deodatã.
  5. Alege alimente cu indice glicemic mic Indicele glicemic (IG) ne permite sã clasificãm alimentele în funcție de efectul lor asupra glicemiei (creşteri ale valorilor glucozei în sânge). Cu cât un aliment va avea un IG mai mic, cu atât va fi mai lentã valoarea de difuzie a glucozei în organism. Şi, astfel, stomacul tãu va „țipa” de foame mai puțin. Pe de altã parte, cu cât indicele glicemic al unui aliment va fi mai mare, cu atât organismul va secreta mai multã insulinã şi va favoriza stocarea glucozei sub formã de grãsime. Un indice glicemic mare este cel peste 50.
  6. Opteazã pentru alimente bogate în fibre De ce? Pentru cã acestea conțin mai multe vitamine şi minerale şi pentru cã au un efect de sațiozitate. Alegeți pâine integralã, paste, orez integral, fructe şi legume crude. 

      Gustarea e bunã şi pentru copii şi pentru adulți Spre deosebire de ronțãialã, gustarea este o masã adevaratã, însã în varianta mini. Ea ne permite sã ne împãrțim mai bine raportul caloric pe parcursul unei zile şi mai ales sã rezistãm mai bine tentațiilor.

    Aflã mai multe pe www.gerlinea.ro și fb/GerlineaRomania

You Might Also Like

2 comentarii