SOSKIN / Innovation can make a difference

08:56:00

Am avut onoarea sa cunosc brandul francez SOSKIN , conceptul,produsele, oamenii care stau in spate acestui brand, dar si sa fac un tratament fabulos[ despre care voi vorbi mai jos] si sa testez cateva produse.
O, da, demult nu am fost incantata asa de vreun tratament cosmetic. Ce-i drept nici nu fac des, dar aici chiar vreau sa spun WOW !
 
Creată de un om de știință pasionat și vizionar, marca Soskin este rezultatul mai multor ani de cercetare. Experiența bazată pe utilizarea de ingrediente active biomimetice pe bază de plante în aplicații cosmetice. 

Sediul Companiei este la Nisa unde se afla si centrul de cercetare cu o vechie de peste 25 ani.Produsele companiei sunt prezente in peste 45 de tari pe tot globul pamantesc.
ADN-ul mărcii- Diversitatea lumii plantelor, combinată cu tehnologia avansată în domeniul cosmeticelor, în serviciul pielii dumneavoastră. Pielea dumneavoastră trimite un SOS – Soskin are răspunsul – O problemă = o soluție

 
Tehnica de încapsulare (sistem avansat de microcapsule) este un proces tehnologic dezvoltat de grupul de cercetare în domeniul cosmeticii care constă în încapsularea ingredientelor active întrun recipient. 
 
Avantaje - Protecția ingredientului activ pur împotriva oxidării, luminii, căldurii și a altor ingrediente sensibile..) – Îmbunătățirea biodisponibilității - Eliberarea progresivă a ingredientului activ, într-o perioadă care permite acțiune cosmetică în mod constant
Au fost dezvoltate 2 tehnici pentru a capta ingredientele active naturale, în funcție de solubilitatea lor în apă:
-Microcapsule care conțin ingrediente active solubile în apă, numite lipozomi
-Microcapsule care conțin ingrediente active insolubile în apă, numite microcapsule
Tehnologia e chiar unica si chiar da rezultate imediate.
Exista mai multe categorii de produse si tratamente si anume: Age Performance, Restorative, White Spec., Pure Preparation, Sun Guard, Body Architect , Baby Care.
Cel mai tare la acest brand mi se pare peeling-ul  SOSKIN Peel. Exista 4 variante de peeling- 
anti aging, regenerating, pure ying, whitening.  Asa cum spuneam,pentru fiecare problema exista o solutie!

Eu am facut anti aging peel care mi s-a parut fabulos. Procesul in sine dureaza putin, vreo 15 minute cu totul, dar pielea mea arata mult mai bine acum, sincer. 
Ca si concept inovator, Soskin are peeling pentru conturul ochilor.Da, daca vreti sa scapati de cearcane si ceva probleme in jurul ochilor, asa ceva nu mai exista!  Trebuie sa incercati!
Peeling-ul in sine are cateva pasi : pre peel, peeling, neutralizarea si post peeling tratament. Se utilizeaza solutia de 50% AHA , pe mine nu m-a usturat deloc. Dupa tratament nici macar nu am avut fata rosie. 

Se recomanda sa faci peelingul de 3 ori la interval de 20 de zile , exista si cateva contraindicatii  - alergie la vreun ingredient, graviditatea, utilizarea produselor cu retinol.
Pielea mea acum e mult mai neteda si luminoasa. Mi-a placut mult tratamentul, chiar am vazut rezultat real. Nu multe saloane din tara fac aceste tratamente acum, sper sa fie mai multe in viitor . Acum trebuie sa ma documentez si sa caut un salon si o specialista buna in tratamentele SOSKIN.
Tratamentele sunt total sigure si inofensive. Veti vedea rezultate imediate ! Eu sunt acum mare fan al acestui brand si ma bucur ca l-am descoperit. Cautati saloane unde puteti face aceste tratamente, dar testati si produse care sunt dedicate ingrijirii acasa.

 

 

You Might Also Like

0 comentarii