Le Diner en Blanc / Bucharest

16:45:00

Sunt atat de nerabdatoare si atat de incantata sa va anunt ca au inceput inscrierile la primul eveniment din Bucuresti, dar foarte popular la nivel global - LE DINER EN BLANC !
 Le Dîner en Blanc, popularul picnic de tip pop-up in stil parizian, caracterizat prin faimosul sau cod de imbracaminte alba, va avea loc in Bucuresti pentru prima data. Daca doriti sa participati la acest eveniment inaugural, inregistrati-va acum pe lista de asteptare la https://bucharest.dinerenblanc.com/register
                          E musai! Este un eveniment al anului, plin de rafinament si eleganta! 



Evenimentul are loc joi, 24 august, de la ora 18:00,  locatia este TOP SECRET – aceasta o sa fie dezvaluita cu o ora inainte de inceperea evenimentului. 
 
Lansat cu doar o „mana” de prieteni, in urma cu mai bine de 28 de ani, acum "Dîner en Blanc" - reuneste aproape 15.000 de oameni in fiecare an in unele dintre cele mai prestigioase locatii din Franta.
Pentru cei interesati de istorie in anul 1988, primul "Dîner en Blanc” - oficial a avut loc in Parcul de Bagatelle din Bois de Boulogne, initiat de François Pasquier, care si-a invitat cativa prieteni, la cina, intr-o zi din iunie. Pentru a se gasi unul pe celalalt au decis sa se imbrace toti in alb.
Cina a fost un real succes si au decis ca anul urmator, fiecare persoana sa vina insotita, astfel D
îner en Blanc a ajuns la peste 15000 participanti.
 
Pana in anul 1991, locul de desfasurare a ramas acelasi, dar numarul de participanti a crescut rapid de la 200 initial la 400, la 800 in 1990 si la 1200 in 1991.
 
De-a lungul timpului cele mai prestigioase locatii din Franta au avut parte de petrecerea "Dîner en Blanc” : Pont des Arts, Gradina Turnului Eiffel, Piramida Louvre, Esplanada Trocadero, Place Vendôme, Château de Versailles, Esplanade de Notre-Dame, Esplanade des Invalides, periferia Place de l'Etoile, Champs-Élysées, Place de la Concorde si  Carousel du Louvre.
 
Pentru toate videoclipurile oficiale “Le Dîner en Blanc” din intreaga lume,
vizitati
YouTube Le Dîner en Blanc
 

You Might Also Like

2 comentarii