Beauty news / NIVEA

18:12:00

Bine v-am regasit! Da, acum vara scriu mai rar, dar incerc sa tin pasul. Fiecare vara e o mica poveste si incerc s-o traiesc la maxim. Mare, munte si inca cate avem de facut si de descoperit... Sper ca si voi va distrati si va relaxati, nu uitati ca nicio secunda nu se mai intoarce. De ce sa le irosim? Va doresc o vara frumoasa, dar nu uitati sa treceti pe aici, unde sper sa gasiti intodeauna inspiratie.
Astazi am primit o surpriza de la NIVEA - noua gama Hairmilk - balsam - spray Nivea Hairmilk 7.
Tocmai am incercat acest produs si pot sa va spun ca imi place tare mult. Lasa parul extrem de moale si matasos si daca luam in considerare si ce beneficii ofera, cu atat mai bine. Sa vedem despre ce e vorba
Pe timpul verii e recomandat să ne răcorim cu multe lichide, fructe și legume, pentru a avea un corp hidratat și a face față cu ușurință temperaturilor ridicate. De multe ori uităm, însă, că și părul nostru are nevoie de o îngrijire extra pentru a-l menține sănătos și hidratat în zilele lungi sub soare.
Pentru a te bucura de vară din plin, ai grijă de părul tău cu noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii, tratamentul complet pentru părul uscat și degradat care fortifică în profunzime fiecare fir, fără să-l încarce, oferind suplețe și strălucire. De ce 7+ Beneficii? Pentru că:
 
 
  1. Hidratează
  2. Îngrijește în profunzime
  3. Fortifică
  4. Descurcă părul instant
  5. Oferă protecție termică
  6. Conferă volum
  7. Conferă strălucire
+ Regenerează părul fără a-l încărca
 
Balsamul poate fi pulverizat pe părul uscat, atunci când simți că are nevoie de hidratare, sau pe părul ud, înainte de coafare, fără să-l clătești. Încă de la prima utilizare, vei observa că suvițele devin moi, catifelate și se descurcă ușor fără să le agresezi cu peria.
Noul Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii face parte din gama Hairmilk, primele șampoane și balsamuri NIVEA cu proteine naturale din lapte, create pentru părul uscat și deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele conține grăsimi minerale, vitamine și proteine care sunt benefice părului, reușind să îl hidrateze intens, să-i ofere sănătatea și frumusețea dorită.
Balsamurile Spray Hairmilk 7+ Beneficii au fost concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr, fiind disponbile în doua variante: pentru fir normal și subțire. Au un recipient ușor de folosit și transportat oriunde ai nevoie.
Alege Balsamul Spray Hairmilk 7+ Beneficii potrivit tipului tău de păr și încearcă o nouă experiență. Bucură-te de soare fără griji, părul tău va străluci în timp ce vei savura fiecare moment al verii.

Preţ maxim recomandat
Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii: 19.50 Lei, 200 ml

You Might Also Like

3 comentarii

  1. O vara cat mai frumoasa, iti urez! <3
    De maine incep concediul si abia astept sa ma relaxez si sa profit de viata, de vara, fara grijile de la lucru. :)
    Te puuup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. am cateva produse pe care nu le-am incercat inca si abia astept!

    RăspundețiȘtergere