Va invit la Chic Bazar!

09:05:00

Dragilor, iata o noua editie CHIC BAZAR  bate la usa! Ne-am mai vazut noi, nu e asa? Sper ca si de data asta sa veniti in numar cat mai mare sa ne cunoastem, sa facem shopping, sa ne relaxam!
Chic Bazar  este un proiect tare dragut care aduna laolalta bloggerite cool care au de vanzare haine, pantofi, genti si tot felul de lucruri fashion. Pentru ca nu le mai purtam, dar sunt in stare exceptionala, nu mai avem loc in dulapuri si le dam cu preturi foarte mici. O sa fie o nebunie!!!
                            Asadar,  13-14 mai 2017 vino la Chic Bazar! 
 
Mai multe detalii despre Chic Bazar poți afla pe www.chic-bazar.ro sau pe Facebook, @chicbazarromania. 




                Chic Bazar se deosebeste de alte targuri si are foarte multe avantaje!
Practic se organizeaza intr-un magazin mare, cu tot ce trebuie- standere, umerase, cabine de proba.
Se negociaza, radem, glumim, probam, primim sfaturi stilistice! Intr-o ambianta super cool cu fete si mai cool!  Noutatea acestei editii este Baby Corner - vor fi expuse si articole pentru copii. Dar veti gasi si obiecte home decor si multe accesorii!
Cum ajungi? Foarte simplu! Vitantis Shopping Center se afla chiar langa Rin Grand Hotel sau Autovit.

În cadrul acestei ediții e mega easy să ajugi la Chic Bazar. Cum? GRATIS. UBER este partenerul  și oferă curse gratuit pentru utilizatorii noi, în limita a 30 de lei. Instalezi UBER, faci cont, introduci codul CHICBAZAR și gata. Vii la Chic Bazar. Dacă nu, cei de la Vitantis au curse gratuite, poți verifica aici de unde poți pleca cu microbuzele lor.
        Hainele care nu vor fi vandute, vor fi donate Asociatiei Ana si Copiii.

You Might Also Like

2 comentarii