New AMWAY Business Center

08:37:00

Amway România lansează în data de 11 mai, noul Amway Business Center, pe calea Victoriei, nr 145. 
Noul sediu arata grozav! Modern, spatios, prietenos. Aici puteti testa produsele si apoi sa le comandati prin reteaua AMWAY . Produsele sunt fabuloase! Doar cine nu le-a incercat nu stie! 

Noul Business Center vine în întâmpinarea partenerilor de business Amway, fiind gândit ca un spațiu multifuncțional, ce oferă oportunități multiple de dezvoltare a afacerii. Amway Business Center din Calea Victoriei propune un concept modern, funcționând atât ca centru de training, consultanță și informare, cât și ca spațiu dedicat întâlnirilor de afaceri și punct de vânzare.


Înglobând tehnologiile de ultimă oră cu design-ul inovator, noua locație Amway oferă produse premium potrivite pentru consumatorii exigenți din zilele noastre și joacă astfel un rol important în transmiterea imaginii Amway drept susținător real al persoanelor cu spirit antreprenorial aplicat. 

 
Amway oferă resurse multiple pentru dezvoltarea sustenabilă a micilor întreprinzători, pornind de la gamele variate și calitatea excepțională a produselor - peste 450 de tipuri produse – și până la instruirea continuă și consultanță pentru gestionarea afacerii.

Deschiderea acestui nou și modern Amway Business Center este o expresie a dezvoltării companiei noastre în România. În acest moment avem o poziționare și o conexiune foarte puternică vizavi de întreaga noastră comunitate de parteneri Amway, devenind firească dezvoltarea acestui proiect inovativ. Prin amplasarea sa, cât și prin design, noul Amway Business Center oferă o experiență completă pentru toți cei care îl vizitează sau decid să folosească resursele pe care le pune la dispoziție”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia.

Despre Amway
Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

You Might Also Like

1 comentarii