Agent Provocateur / APHRODISIAQUE

18:17:00

Nu exista putere mai mare decat increderea de sine a unei femei. Aceasta este ultima atractie. Femeia Agent Provocateur urmareste sa isi expire senzualitatea cu incredere. Cunoaste inteleptiunea de a-si folosi puterile fermecatoare. Aceasta este conceptul si idea in spatele noului parfum Agent Provocateur - APHRODISIAQUE . Atractie de necontrolat, o chimie pura!

Este o ecuație afrodiziaca între pielea ei și parfumul ei. Atât de palpitanta, este imbatatoare. Atât de irezistibil, atat de intim, ea cere descoperirea fiecărei note pe fiecare curba a corpului ei divin. De neuitat, parfumul ei rămâne o pistă de durată de amintiri pline de pasiune.

 
Senzorialul design sexy, curbat si voluptos al sticlei este inspirat de corpul irezistibil al femeii Agent Prococateur.
Partile bogate negre ale flaconului se transforma intr-o atingere satinata a senzualitatii pielii femeii, in timp ce carcasa eleganta de culoarea metalica a campaniei aurie adauga un element modern design-ului.

 
Provocatoare, un afrodisiac ce starneste toate simturile
Aphrodisiaque este un parfum elegant, sexy, cu o aroma calda a de mosc. La fel ca și senzația palpitanta de lenjerie fina mangaie corpul, parfumul Aphrodisiaque lasa o urma de dorinta si seductie. Feminin la miez, Aphrodisiaque este un parfum de piele semnătură senzorială, care trezește toate simțurile!

 
Aphrodisiaque se deschide cu o invitatie exploziva tentanta de mure , fuzionat cu iasomie pură și piper alb vibrant. Tentația carnala și jucăușă continuă cu o inimă imbatatoare de flori veșnice si Orhidee valinata învelite în miere neagra rafinata. În cele din urmă, fondul de mosc senzual si cremos combinat cu accente de rășină amăgitoare, creează o atracție incontestabilă și senzuala.

TOP: Mure temptante- Iasomnie radianta- Piper alb
MID: Miere neagra – Cactus inflorit – Orhidee Vanilata aurita
DRY: Mosc senzual – Rasina amagitoare – Mosc cremos


                                                       Imi place foarte, foarte mult!  
  Toata gama de parfumuri AGENT PROVOCATEUR o gasiti in parfumeriile Marionnaud
 

You Might Also Like

2 comentarii