LUGO Restaurant & Lounge

08:44:00

Viata cuprinde mai multe sfere de activitati si dupa parerea mea, cu cat mai variate, chiar mai multe, cu atat mai bine. Viata inseamna tot ce ne inconjoara si ce ne face fericiti. Si sa fie totul cu placere, dar absolut totul. Una din placerile vietii este mancarea. Si daca iei masa intr-un loc frumos cu atat mai bine. Ultimul loc descoperit - Restaurantul LUGO, aflat chiar in centrul Bucurestiului, la cateva pasi de piata Romana, pe strada George Enescu 23.

Restaurant cu specific mediteranean cu o mancare savuroasa, de neuitat. Un loc foarte placut! Designul vibrant, modern, muzica relaxanta, preparate delicioase... nu iti vine sa pleci. Are si terasa mare si abia astept sa incalzeasca si sa stau sub soare acolo. Si sa ma gandesc la Toscana...



A manca la LUGO inseamna o adevarata aventura gastronomica, o explozie de gusturi si arome. Vedetele sunt fructele de mare, insa in meniu veti gasi o varietate impresionanta de preparate delicioase.
Desert? O, da, dar va spun sincer, nici nu am ajuns la el, doar am admirat. Daca iesiti in oras, va recomand cu drag acest restaurant! DEasemenea, aici puteti participa la evenimente de tip live cooking si seri cu muzica.Enjoy your life!



You Might Also Like

2 comentarii