Fleurs de Roumanie, Parfumuri Naturale din Iubire pentru Natură

09:31:00

În luna iubirii, Your Personal Aroma lansează colecţia capsulă Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natură - o colecţie de cinci parfumuri-esenţă, 100% naturale, realizate din macerate românești, cu note de vârf de  magnolie, narcise, lăcrămioare, tei sau caprifoi. Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande și sunt incapsulate ȋntr-o sticluţă verde translucidă de 20ml, cu design inspirat de florile multicolore, așa cum spune și conceptul colecției. 
Parfumeria naturală vine astfel cu un mesaj puternic, inspirat de tendinţele internaţionale, ȋn care notele verzi și esenţele naturale revin ȋn forţa ȋn preferinţe, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, care sugerează natura și prospeţimea.  
Preţul este de 350 lei pentru oricare dintre cele cinci parfumuri-esenţă de 20ml.
               Eu mi-am creat propria aroma, e fascinant cand tu poti crea ceva exact pe gustul tau. 

Lansarea colecţiei a avut loc pe 4 februrie 2017, ȋn noul atelier atemporal din Casa cu Arome, printr-un atelier experienţial de creație a parfumului personal.

  Un atelier care a recreat atmosfera și preţiozitatea artei parfumului din vechile timpuri, de la curţile regale, când parfumurile erau realizate doar din esenţe naturale, acum accesibile și publicului larg. Preţurile colecţiilor Your Personal Aroma sunt permisive, ȋntre 100lei-600lei, ȋn gramaje de 10-20-30-50-100ml, existând și o variantă unicat Your Personal Aroma, creată pe comandă și personalizată ȋn funcţie de opţiunile clientului, ce ajunge la 1500lei.

Fiecare din cele cinci parfumuri  trezește  dorul de casă, de copilarie, o bucurie interioară ce ne conectează cu locurile ȋn care ne-am născut, am copilărit sau care ne-au marcat viaţa și naște amintiri profunde, nostalgice și de ȋmplinire sufletească.

Conceptul Fleurs de Roumanie - din iubire pentru natură readuce ȋn prim plan ideea de grădină cu flori proaspete, o grădină bucolică, secretă și edenică apropiată casei. Colecţia va avea nume bilingve, fiind destinată atât publicului intern, dar și internaţional.
Magnolia, Iubirea mea/ Magnolia, My Love
Narcissus seducător/ Seduced by Narcissus
Lacrămă cu dor de acasă / Home of dear Lilly
Flori de tei/ Lindenflowers
Dragu mi-s / Honey Me

Fiecare ingredient din notele de vârf a fost ales cu mare atenţie, pentru a fi o reprezentare cu puternic ADN românesc mare-munte, astfel ȋncât magnolia, narcisa, lacrămioara, teiul sau caprifoiul devin ambasadori olfactivi ai plaiurilor românești.
Începând din luna februarie, atelierul Casa cu Arome iși deschide porţile pentru ateliere experienţiale olfactiv-gurmande, de creaţie parfum  sau aromaterapie ȋn stil franţuzesc, german sau oriental, cât și pentru clienţi ce iși doresc un parfum cu adevărat natural de colecţie sau personalizat, de corp sau de ambient.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Ce bine ca usor-usor ne intoarcem la esente naturale. Tot ce ofera natura e bun pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Preţ foarte piperaet dar ţinând cont că sunt produse de calitate premium oferite de Your Personal Aroma firmă bucureşteană. eu spun că merită îcnercate. Plus că firmele româneşti sunt în general mai scumpe faţă de cele străine. Să ne uităm şi la Oriflame chiar aşa ca exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting post Stella, thank you for sharing :-) kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare super tare conceptul, ar fi frumos ca si cadou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca miros tare bine! A primavara!

    RăspundețiȘtergere