Silențiozitate și performanță cu aspiratorul Silence Force™ 4A de la Rowenta

09:49:00

Enjoy the silence! Specialiștii Rowenta au creat Silence Force™ 4A, aspiratorul ce combină performanța excepțională, filtrarea extremă şi silențiozitatea cu un consum redus al energiei.
Combinaţia perfectă între performanţa extremă şi silenţiozitate
Silence Force™ 4A este cel mai silenţios aspirator cu performanţă 4A, dovedind eficiență în aspirarea oricărui tip de suprafaţă, cu un nivel de zgomot redus, de doar 66 dB(A) la nivelul maxim.
Rowenta Silence Force™ 4A îndeplinește eficient orice misiune în păstrarea curățeniei impecabile, având totodată grijă să păstreze aerul curat, datorită noului sac Hygiene+, cu o capacitate uimitoare de filtrare a prafului, de până la 99,99%, şi clapei automate și etanșe de închidere, care împiedică formarea norilor de praf la schimbarea sacului.
Cele 5 setări de aspirare presetate sunt adaptate fiecărui tip de suprafață ce urmează a fi curățată: covoare groase sau cu fire lungi, țesături delicate precum perdele, covoare subţiri sau cu fire scurte, suprafeţe dure sau modul silenţios, care combină optim performanţa de aspirare cu un nivel redus al zgomotului.
Eficiență energetică și accesorii inteligente 
 
Aspiratorul Silence Force™ 4A reduce consumul de energie electrică cu până la 60%, menţinând o performanţă de aspirare echivalentă cu a unui produs cu o putere de 2200 W. Noul cap de aspirare Deep Clean, puternic şi eficient, înlătură cu uşurinţă murdăria de pe orice tip de suprafaţă, asigurând rezultate perfecte şi fără efort. Peria integrată Easy Brush şi accesoriul pentru spaţii înguste sunt destinate aspirării eficiente a colțurilor și suprafețelor greu accesibile. Nu i-am uitat nici pe iubitorii de animale – periile Maxi Turbo și Mini Turbo îndepărtează rapid de pe canapea sau covor, firele de păr ale animalelor de companie.
În plus, datorită designului compact și a celor 4 roți multidirecționale, ce se rotesc la 360 de grade, te bucuri de libertate de mișcare, manevrabilitate excelentă şi confort deosebit în utilizare.
Filtrare și performanță de aspirare maxime. Zgomot minim. Consum redus de energie. Pe scurt, este atât de simplu să faci curățenie când mizezi pe aspiratorul Rowenta Silence Force™ 4A!

You Might Also Like

12 comentarii

 1. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)целую

  RăspundețiȘtergere
 2. Abia asteptam un aspirator care sa nu faca scandal:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Are un design tare frumusel....e tare interesanta treaba ca e silentios si ca absoarbe si parul de animale...foarte buna treaba ;;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Chiar am nevoie de un nou aspirator :)) iar acesta pare a fi o idee bună :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Un aspirator puternic ce face puțin zgomot și eu îmi doresc.

  RăspundețiȘtergere
 6. apreciez un aspirator care nu-mi sparge timpanele. a fost si unul din criteriile mele atunci cand am cumparat modelul actual. imi place si multitudinea de accesorii cu care vine cel de la rowenta!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sincer nu ma pasioneaza aspiratoarele si as da cati mai putini bani pe unul. Cel mai ieftin e al meeeeu! :)))

  RăspundețiȘtergere
 8. Mi-ar trebui si mie. Am covoarele plina de par de pisica :(

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu stiu daca m-as mai intoarce la un aspirator cu sac, dar nu e rea prezentarea :)

  RăspundețiȘtergere
 10. ASpiratoarele de la Rowenta sunt bune, si nu numai, dar raman la parerea ca printre cele mai bune aspriatoare sunt printre cele mai bune din lume Miele, Karcher si Ghibli&Wirbel.
  Cosmin

  RăspundețiȘtergere
 11. chiar as avea nevoie de un aspirator nou si bun!

  RăspundețiȘtergere
 12. Da, un aspirator silentios ar fi de mare ajutor!!!!

  RăspundețiȘtergere