Nici nu stiu cu ce sa incep ..doar cand ma gandesc la dimineata petrecuta la Fior di Latte , mi se ridica dispozitia, sincer!!! Nu am mai fost aici si este pentru prima data cand am descoperit acest loc minunat.
Stiti, ca eu nu scriu prostii, scriu despre ce imi place si sper ca si voi sa descoperiti Fior di Latte , pentru ca atat de mult mi-a placut ,incat nu am cuvinte...
Localul se afla in Primaverii , chiar pe bulevard la nr 19 ,inconjurat de multi pomi infloriti . Are o terasa spatioasa, superba , toata in alb, ca de altfel, tot localul.
Povestea a inceput candva, la Viena, cand Oana Plesan , acum chef-gelatier , a mancat inghetata intr-o gelatiera italiana si a decis ca neaparat trebuie sa avem asa ceva la Bucuresti.
Oana a facut specializare la Bologna ,la celebrul chef Giacomo Schiavon . Si pentru prima data in Bucuresti au fost introduse specialitati gourmet de main course cu inghetata. Inghetata adevarata, opera de arta culinara! Iata cum pasiunea ,imbinata cu multa munca si daruire , s-a transformat intr-un business frumos si noi ne putem bucura de o poveste Fior di Latte , emotie si placere pura .
Stiti, ca eu nu scriu prostii, scriu despre ce imi place si sper ca si voi sa descoperiti Fior di Latte , pentru ca atat de mult mi-a placut ,incat nu am cuvinte...
Localul se afla in Primaverii , chiar pe bulevard la nr 19 ,inconjurat de multi pomi infloriti . Are o terasa spatioasa, superba , toata in alb, ca de altfel, tot localul.
Povestea a inceput candva, la Viena, cand Oana Plesan , acum chef-gelatier , a mancat inghetata intr-o gelatiera italiana si a decis ca neaparat trebuie sa avem asa ceva la Bucuresti.
Oana a facut specializare la Bologna ,la celebrul chef Giacomo Schiavon . Si pentru prima data in Bucuresti au fost introduse specialitati gourmet de main course cu inghetata. Inghetata adevarata, opera de arta culinara! Iata cum pasiunea ,imbinata cu multa munca si daruire , s-a transformat intr-un business frumos si noi ne putem bucura de o poveste Fior di Latte , emotie si placere pura .