SUNEKOS/ Dermal Biorejuvenation

12:56:00

Dragile mele, astazi vreau sa va povestes despre noua generatie de tratamente faciale pentru biorevitalizarea cutanata - SUNEKOS


SUNEKOS® 200 reprezinta noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata, rezultat al peste 5 ani de cercetare a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano.

Lansat la inceputul anului in Italia, incepand din luna mai a acestui an tratamentul cu Sunekos este disponibil si in clinicile medicale din Romania. Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos®200 este o procedură medicala inovatoare și eficientă care stimuleaza vitalitatea celulelor din straturile mai profunde ale pielii (fibroblastele) si le ofera nutrientii necesari (aminoacizii) pentru regenerarea colagenului si elastinei pielii.

Formula Sunekos 200 este unica, brevetata si contine acid hialuronic sub forma libera, care induce o hidratare puternica la nivelul profund al pielii si stimuleaza vitalitatea celulara, in asociere cu un complex de 6 aminoacizi, in concentratie superioara altor tratamente, specifici colagenului si elastinei.  

Acidul hialuronic si aminoacizii din Sunekos 200 se injecteaza la nivelul profund al pielii (derm) printr-o tehnica speciala, iar rezultatele se observă încă de la prima sedinta de tratament: pielea își recapătă strălucirea și nivelul optim de hidratare, devine mai densa, mai elastica, se uniformizează textura și culoarea, iar ridurile se estompează vizibil.

Daca tot v-am povestit despre acest tratament fabulos, imi permit sa va reomand sa-l faceti numai la specialisti.
Dna Dr Dana Jianu, medic specialist chirurgie plastica, cercetator stiintific al Centrului ProEstetica, membru Academiei Romane de Stiinte Medicale este cea mai buna recomandare si un specialist desavarsit!

You Might Also Like

2 comentarii