Salvequick.... si jocul continua

14:02:00

Maresi Foodbroker lansează în România Salvequick, o gamă de plasturi disponibili într-o mare varietate și realizați în conformitate cu ultimele studii in domeniu. Salvequick oferă protecție, dar în același timp asigură, la nivelul plăgii, mediul optim pentru o vindecare mai rapidă. 

 
Plecând de la ideea că jocurile copilăriei, dar și „joaca” oamenilor mari, ne expun adesea la mici accidente, Salvequick promite să ne vină în ajutor în toate momentele în care avem nevoie de protecție, tocmai pentru ca zgârieturile, juliturile sau bătăturile să nu ne mai strice niciodată distracția. Stiti cum au aparut plasturii Salvequick?
In anul 1947, cand pacea se instalase in Europa, dupa cel de-al doilea razboi mondial, Christian Cederroth a realizat ca multe produse folosite pe front si-ar gasi aplicatii si pe timp de pace. Cum ar fi, de exemplu, plasturii.
Astazi exista plasturi care te salveaza din diverse nevoi!

Salvequick Romania  ne provoaca la joaca! Sa ne aducem aminte de copilarie si sa ne distram! E vara!
Plasturi pentru toata familia le gasiti in farmacii sau drogherii. Hai la joaca!You Might Also Like

2 comentarii

  1. Si eu le am mereu la mine, mai ales acum, vara schimb pantofii, sandalele, cele de anul trecut încep să jeneze deși erau comode și tot așa până ne reobișnuim :)

    RăspundețiȘtergere