Arthur Murray / Dance Studio

17:11:00

                                  Dragii mei,  astazi vorbim despre hobby, pasiune, dans..
Problema omului modern este ca el este de fapt ocupat, ocupat, ocupat... si apoi lenes si nu mai vrea nimic dupa servici. Sa faca un salt spre ceva calitativ, de valoare si spre binele sau - este prea greu. Unii cred ca exista foarte bine, mai renunta la maioneza si coca-cola [ deja e bine], ocazional mai citesc o carte sau merg la film. Din pacate, aceasta nu este cale spre dezvoltare, mai degraba spre degradare si imbatranire.

Pe primul loc in ''activitati utile'' este stabilit dansul.Da, da, asa spun oameni de stiinta. Orice forma de dans este invaluita de frumusete, cultura, dezvoltare psihica si fizica.Dansul este cea mai frumoasa actiune a omului.Frumusetea pe care o dobandeste omul in dans, se reflecta asupra manifestarilor sale interioare si exterioare, influenteaza comportamentul si gandirea.
Daca nu sunteti inca motivati sa dansati, mai incerc sa va conving
- Dansul si muzica sunt cele mai bune antidepresive si modulatoare de dispozitie buna
- Dansul este un motiv de admiratie, respect, senzualitate
- Dansul este un templu pentru suflet
- Dansul este intodeauna o amintire frumoasa
- Dansul te inspira la dragoste, creatie, te vindeca de multe boli
- Dansul este un motiv de socializare
- Dansul face silueta frumoasa si este o sursa sigura de distractie
Lista este fara sfarsit, pentru fiecare dansul este ceva special.  V-am convins? Atunci hai cu mine la dans,
ARTHUR MURRAY DANCE Studio este locul ideal unde sufletul si corpul tau vor fi unite in pasi de dans..............................
 
Arthur Murray Bucuresti, franciza in Romania a celei mai mari retele de studiouri de dans din lume, Arthur Murray International, a organizat de la deschiderea din aprilie 2014 si pana in prezent peste 200 evenimente dansante pentru studenti. In urma acestora, profesorii de dans ai scolii au constatat ca persoanele care urmeaza cursurile de dans si participa la petrecerile si evenimentele din cadrul studioului progreseaza mai rapid in invatarea dansurilor de societate si se pot bucura de mai multe dintre beneficiile dansului.
Arthur Murray Bucuresti este prima scoala de dans din Romania care a organizat regulat evenimente de dans pentru persoanele care urmeaza cursurile de dansuri de societate pentru amatori in cadrul studioului, aplicand un sistem unic de predare care incurajeaza socializarea dintre studenti la petreceri tematice si evenimente” declara Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray Bucuresti.
 
Primul eveniment international Arthur Murray gazduit in Romania
Studioul Arthur Murray Bucuresti a organizat la inceputul acestei luni primul eveniment international Arthur Murray din Romania, „Dracula’s Trip”. La eveniment au participat adulti pasionati de dans din studiouri din Statele Unite si Romania. Timp de o saptamana, acestia au avut parte de o experienta care a imbinat cultura romaneasca cu dansurile de societate si care a permis tuturor participantilor, din Romania si din Statele Unite, sa socializeze si sa interactioneze, folosind dansul ca limbaj comun. Cinele festive si evenimentele cu mult dans s-au imbinat cu vizite in destinatii turistice precum Castelul Bran, Palatul Parlamentului sau Palatul Peles si Brasovul, astfel incat experienta tuturor invitatilor sa fie una memorabila.

Pentru o multime de adulti din Bucuresti, vara reprezinta momentul de respiro in care pot incepe cursuri de dans de societate.
In lunile de vara volumul de munca al clientilor nostri se diminueaza usor, iar vacantele copiilor le permit sa aloce mai mult timp pentru ei, ceea ce ii face mai deschisi sa se implice in activitati care ii relaxeaza –precum dansul –si care le permit sa se distreze si sa cunoasca oameni noi” mai spune Cristina Ardelean.
Socializarea si petrecerea timpului liber intr-o maniera distractiva, dar care sa implice miscare, sunt beneficiile cele mai cautate si la nivel mondial in cadrul retelei de peste 280 de scoli de dans Arthur Murray. Adultii interesati de cursurile Arthur Murray pot aplica pentru o lectie gratuita de dans pe http://arthurmurray.ro/FB-oferta/ .
 
A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.
Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Really interesting post...thx for sharing! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos ai scris si adevarat. Pana la urma noi ne construim viata. Te pup, Catalina

    RăspundețiȘtergere