Frapin/ Orchid Man

13:32:00

Casa Frapin, simbol al stilului frantuzesc, a studiat eleganta parfumurilor barbatesti inca din anul 2004.
Sub conducerea artistica a lui David Frossard, Frapin a creat parfumuri exceptionale inspirate din universul cognacurilor, al stilului de viata frantuzesc si care reflecta perfect expertiza si maiestria acestuia.
Materiile prime atemporale, expertiza si emotiile rafinate sunt semnele distinctive ale spiritului Frapin si ale aromelor sale sofisticate. Aceste parfumuri elegante ofera purtatorului libertatea de a-si exprima stilul si unicitatea. Ferm axat pe masculinitate, Frapin se aventureaza in toate domeniile in care barbatii isi manifesta puterea naturala, autenticitatea si curajul. 
 
In mod natural, Frapin a ajuns si la arta nobila a boxului. The Orchid Man este al zecelea parfum al Casei Frapin si isi are ca sursa de inspiratie personalitatea surprinzatoare a boxerului Georges Carpentier, numit in America “the orchid man”. 

Frapin a fost imediat atras de viata acestei legende si si-a gasit inspiratia pentru o noua poveste parfumata. Georges a fost un om elegant si puternic, care a stiut in fiecare moment al vietii sale sa se reinventeze. Boxer, om curajos si cetatean onorabil si-a incercat norocul si la un alt sport englezesc, rubgy-ul, unde s-a dovedit a fi chiar talentat. La sfarsitul anilor 1930 aceasta personalitate isi descopera si alte talente. Dupa ringul de box, acesta trece la scena. Carpentier, omul spectacol, pleaca de la Paris la Hollywood. Acesta a experimentat culmile sucesului pe Wall Street, dar si decaderea. Un om modern, tot timpul gata pentru noi aventuri, Orchid Man a deschis unul dintre primele baruri de cocktailuri din Paris si a avut un foarte mare succes. 

Boxul, la fel ca si parfumul, presupune confruntarea cu sine. O intalnire intre ritualuri si gesturi studiate. Este de asemenea un moment de violenta, insa in acelasi timp un moment plin de eleganta. Guvernat de reguli precise si de respectul pentru adversari, la sfarsitul secolului al-XIX-lea boxul a devenit un sport al gentlemanilor.
David Frosard, un parfumier fascinat de lumea boxului, a luat toate aceste aspecte in considerare cand a lansat ideea unui parfum proaspat, elegant si puternic
 
       Produsele casei Frapin sunt disponibile in Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro

You Might Also Like

0 comentarii