Buchete de vara/ Floria.ro

12:14:00

Sezonul cald este oficial deschis, iar miresmele florilor de vară se simt din ce în ce mai puternic. Buchetele de flori de vară creează atmosfera de vacanță după care tânjim cu toții.
Pentru sezonul mult-așteptat, Floria.ro a lansat colecția de vară, plină de flori proaspete, nuanțe solare îmbinate cu pasteluri delicate. Buchetele și aranjamente florale spectaculoase din colecția de vară create de floristii Floria.ro sunt ideale pentru un cadou de nuntă, aniversarea cuiva drag sau pur și simplu pentru o surpriză făcută persoanei iubite.
 
În colecția de buchete de vară, designerii Floria.ro au ales să creeze buchete care abundă de flori în nuanțe solare, îmbinate cu pasteluri delicate, care oferă un deliciu vizual. Pentru noile buchete de vară, designerii Floria.ro propun o cromatică predominată de rose-quartz, galben, oranj, corai și accente de violet.
Buchetele și aranjamentele din colecția de vară lansată de Floria.ro sunt realizate dintr-un amalgam de flori, aranjate perfect cromatic pentru un echilibru vizual deosebit. Designerii Floria.ro au ales pentru această colecție flori precum-lisiathus, alstroemeria, trandafiri, hortensii, iriși, bujori, minigerbera, frezii și accente de lavandă pentru un aer provensal oferit buchetelor.


You Might Also Like

5 comentarii