Avene / Beauty News

21:31:00

Dragile mele, AVENE ne-a pregatit ceva nou, un produs hidratant, corector, cu protectie solara, un produs perfect pentru sezonul cald, dar nu numai. Pentru ca hidratarea tenului este foarte importanta si stim bine ca un ten hidratat arata frumos, iata ca gama Hydrance Optimale se extinde cu un produs minunat, menit sa hidrateze, sa protejeze tenul de razele UVA si UVB, dar si sa corecteze imperfectiunile tenului . Rezultatul?
                                                        Un ten care arata frumos!
Intr-o atmosfera boema, departe de zgomotul orasului, am avut placerea sa particip la un eveniment de lansare a noului produs AVENE - Hydrance Optimale Teintee.


 
Cauți un produs all-in-one eficient? Vrei să hidrateze, să protejeze împotriva razelor UV, să uniformizeze culoarea pielii și să îi redea strălucirea sănătoasă? Toate aceste dorințe se pot împlini cu Hydrance Optimale Teintee printr-o acțiune triplă. Conceput special pentru a proteja pielea de factorii externi ce afectează tenul în perioada verii, acesta te ajută să-ți menții aspectul proaspăt și sănătos indiferent de vreme.
Laboratoarele Dermatologice Avene au dezvoltat o formulă completă cu 3 efecte importante:
1. Asigură o hidratare de lungă durată datorită conținutului său bogat de Apă Termală Avene și a agenților săi de hidratare.
2. Protejează în mod eficient împotriva efectelor nocive ale soarelui, datorită sistemului său de fotoprotecție SPF30.
3. Îmbunătățește și luminează în mod natural aspectul pielii datorită amestecului subtil de pigmenți minerali și de luminozitate cu texturi perlate.
Hydrance Optimale este o gamă de produse cu putere de hidratare intensă și de durată. Compusă din două texturi, gama oferă soluții adaptate la fiecare tip de piele: 
 
  • Bogată - pentru piele uscată sau foarte uscată, catifelată la atingere pentru un confort maxim;
  • Lejeră - pentru ten normal sau mixt, îmbogățită cu o pulbere de matifiantă pentru un finisaj perfect.
Hydrance Optimale Teintee de la Avene poate fi găsit în farmacii la prețul recomandat de 65 lei.
Pentru mai multe informații accesați:

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Really interesting post...thx for sharing! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar mi-a atras atenția acest produs nou, îmi place ca sunt două texturi din care sa alegem ce ni se potrivește.

    RăspundețiȘtergere