Loncolor Expert / Color revolution

20:52:00

Fiecare moment din viața noastră trebuie savurat. Cu siguranță îți dorești să găsești formula cheie pentru a-ți pune în evidență frumusețea și feminitatea. Părul este detaliul prin care ieșim în evidență, iar culoarea perfectă ne transformă în femei încrezătoare, puternice și pregătite pentru orice provocare ne iese în cale. Pentru rezultate uimitoare, LONCOLOR aduce tehnologia revoluționară AOE-TechTM (Ammonia Odor Encapsulation) la tine acasă prin noua vopsea pentru păr LONCOLOR EXPERT

LONCOLOR, marca românească de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție, îți îndeplinește visul de a simți răsfățul și rezultatele din saloanele de hairstyling direct la tine acasă. Acum te poți bucura de o vopsea de foarte bună calitate, cu ajutorul căreia poți obține rezultate profesionale pentru culoarea părului tău, chiar la tine acasă, fără să îți faci griji pentru mirosul neplăcut. 

 
Formula AOE-TechTM oferă avantajele colorării permanente a părului cu amoniac și reduce semnificativ mirosul acesteia. Prin această tehnologie revoluționară, molecula de amoniac este încapsulată în vopseaua cremă, asigurând o aplicare ușoară, fără mirosul puternic al amoniacului, pentru un rezultat final excepțional, care îți va oferi culoarea încrederii. 
 
Vopseaua de păr LONCOLOR EXPERT AOE-TechTM reprezintă o nouă etapă în evoluția colorării părului și conține uleiuri din germeni de grâu și extract de curmal, ingrediente care ajută la intensificarea culorii. Noua gamă de vopsea de păr conține 16 nuanțe special create pentru a scoate și mai mult în evidență frumusețea părului.
Masca pentru părul proaspăt vopsit LONCOLOR EXPERT care însoțeste vopseaua îmbină calitățile nutritive ale uleiului de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, pentru a asigura strălucirea părului proaspăt vopsit. Totodată, echilibrul perfect dintre extractele naturale ale Ceratonia siliqua, lămâie și trestie de zahăr, intensifică elasticitatea naturală a părului, acesta devenind mătăsos și delicat. 

 
 

You Might Also Like

2 comentarii