JESSICA event

09:03:00

Dragele mele , cunoasteti brandul JESSICA ? Este un brand dedicat ingrijirii unghiilor in general, dar au si produse pentru maini, corp, picioare. O marca internationala , binecunoscuta in toata lumea.
Cu mult timp inainte , cand saloanele de manichiura se gaseau la orice colt de strada , era Jessica Vaartoughian , femeia  care a devenit cunoscuta sub numele de Prima Doamna a unghiilor . Jessica a deschis primul salon de manichiura , bazat exclusiv pe acest serviciu si a revolutionat ingrijirea unghiilor cu o tehnica speciala . Si apoi a deschis calea in industria aceasta.
In 1969 Jessica a deschis primul salon in Beverly Hills si de-a lungul timpului a dezvoltat acest brand in unul educational si creativ. Printre clientele ei se numara multe celebritati din toata lumea.


Am avut onoarea sa particip la un eveniment de lansare a noii colectii Pop Couture , la centrul educational Skin Training Center , unde a fost prezenta in persoana doamna Jessica. Asa cum v-am povestit pe youtube, doamna Jessica este originara din Romania si a plecat din tara in America in 1962 .
Acum, brandul Jessica se relanseaza in Romania si veti gasi la saloane aceste oje si produse de ingrijire. Daca doriti sa incercati mani sau pedi marca Jessica,intrebati la saloane,pentru toti specialistii sunt instruiti la Skin Center sa implementeze filozifia si tehnica Jessica.




You Might Also Like

6 comentarii

  1. Nu am auzit de acest brand pana acum, dar oja rosie arata minunat :)


    Fashionably,

    Patricia

    http://www.wingsforliberty.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos!!! ojele nu le-am incercat, dar am auzit numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos, pe astea inca nu le-am incercat <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Excellent event! You look lovely dear! kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, cunosc brandul..chiar am colaborat cu ei! Sunt faine produsele! :)

    RăspundețiȘtergere