Beauty News / Skincode , Foltene , Phyto

16:47:00

             Dragile mele , astazi va povestesc despre cateva noutati, care merita toata atentia.
De ceva timp , in rutina mea de ingrijire a intrat crema SKINCODE Advanced Skin Perfector . Un produs exceptional , mi-a placut tare mult de la prima aplicare. Este o crema de zi , cu o textura gel usoara  si care se absoarbe imediat  , lasand  pielea fina, catifelata si mata. Imi place tare mult s-o folosesc ca baza de machiaj .




Advanced Skin Perfector este un ser cu textura matasoasa care estompeaza liniile fine, matifiaza zonele cu probleme si confera stralucire tenului. Se absoarbe foarte repede si de aceea este o excelenta baza de machiaj, lasand la suprafata pielii o pelicula insesizabila care acopera imperfectiunile tenului si confera un aspect compact.
Pe langa avantajele estetice, Skin Perfector este o baza de machiaj dermatocosmetica ce are multiple beneficii pentru sanatatea pielii. Ingredientul activ al produsului are la baza CM-Glucan, un extract natural din drojdia de bere care calmeaza pielea sensibila, reduce alergiile provocate de dermatita de contact, imbunatatind totodata fermitatea si elasticitatea pielii. Formula este imbogatita cu Vitamina C, bogata in antioxidanti si cu efect iluminator, si acid hialuronic care mentine hidrarea timp indelungat si stimuleaza secretia de collagen.
Cu Skin Perfector, tenul va arata sanatos, neted si luminos chiar inainte de aplicarea machiajului caruia ii confera rezistenta.
Se aplica dimineata, pe tenul in prealabil curatat si tonifiat, evitand zona sensibila a ochilor. Dupa absorbtia completa in piele, se poate aplica machiajul.
Tratamentul FOLTENE pentru gene si sprancene mi-a picat tare bine , pentru ca aveam nevoie de ceva pentru sprancenele mele. Nu il folosesc pentru gene,pentru ca folosesc alt produs ,despre care voi povesti in curand . Aplic acest tratament pe sprancene in fiecare seara si sper sa-mi faca sprancene frumoase.

 
Tratamentul pentru gene si sprancene Foltene Pharma are la baza Tricalgoxyl si extract de Hammamelis Virginiana care fortifiaza si regenereaza genele fragile.
Tricalgoxyl-ul, un extract natural din alge brune, este ingredient extreme de eficient care actioneaza local pentru a stimula cresterea genelor si a sprancenelor, prevenind deteriorarea acestora ca efect al aplicarii frecvente a machiajului. Extractul de Hammamelis Virginiana reda elasticitatea genelor si aspectul sanatos.
Genele si sprancenele vor fi mai dese, mai lungi si mai puternice, conferind un plus de expresivitate privirii. Vom observa de asemenea mai putine gene care cad in timpul procesului de demachiere.
Tratamentul Foltene are un aplicator special similar unui rimel si se utilizeaza atat dimineata, inainte de aplicarea machiajului, cat si seara, dupa demachiere.
Fiind testat oftalmologic si dermatologic, tratamentul pentru gene si sprancene Foltene Pharma este foarte bine tolerat, putand fi utilizat si de catre persoanele cu ochi sensibili sau care poarta lentile de contact. 
PHYTODENSIUM -sampon revitalizant anti-aging tot mi-a placut mult . Am mai folosit produse PHYTO pentru par si chiar am ramas impresionata. Lasa senzatia de par sanatos si matasos . Mi-am cumparat si balsam PHYTO , dar din gama volume Phytobaume si impreuna functioneaza perfect.
Solutia ideala a Laboratoarelor Phytosolba pentru obtinerea unui par revitalizat si a lupta impotriva semnelor de imbatranire a firului de par este samponul PHYTODENSIUM.
O sinergie de plante care actioneaza pentru refacerea densitatii, fortei si vitalitatii firului de par. Gatuline R, extract dintr-o selectie de nuci, protejeaza impotriva radicalilor liberi, incetinind ciclul de imbatranire a firului de par. Uleiul din seminte de coacaze negre, acizi grasi esentiali bogati in omega 3 si omega 6, ajuta la regenerarea firului de par. Extractele din frunza de coada-calului si mesteacan reconstituie mineralele pierdute. Stimulat si fortifiat, parul isi redobandeste rezistenta, densitatea si vitalitatea.
                       Toate aceste produse se gasesc la farmaciile HELPNET 
  Va invit si pe canalul meu de Youtube , in noul meu clip va povestesc despre aceste produse. 
 

You Might Also Like

3 comentarii