They're Real! Tinted Lash primer

09:18:00

Am fost tare fericita cand a ajuns la mine surpriza BENEFIT , brandul meu de suflet . Despre noul Tinted Lash primer am auzit si chiar l-am vazut la evenimentul de lansare a colectiilor Sephora .Despre mascara They're Real stiu demult si chiar am avut-o . Este o mascara bestseller Benefit Cosmetics si nu degeaba, pentru ca face gene de papusa, perfect curbate, alungite si separate.
Am fost tare curioasa cum e noul primer pentru gene si multumesc Benefit Cosmetics Romania pentru amabilitatea de a testa acest produs.


Ambalajul difera de mascara prin culoarea argintie, asa ca e usor sa-l reperati , dar scrie clar tinted primer.
Periuta primerului este putin mai ingusta decat la mascara ,dar urmeaza cam acelasi design. Culoarea primerului este maro .
Culoarea maro nu este prea vizibila pe gene , asa ca il puteti purta ca atare pe gene . Ofera un efect natural ,evidentiaza un pic genele, le separa si putin alungeste. Efectul maxim veti vedea daca deasupra acestui primer aplicati mascara They're Real[dar in principu orice mascara] , efectul intradevar este WOW , adica veti avea gene lungi , efect de volum , curbare si separare. Nici intr-un caz nu incarca genele. Daca va plac gene de papusa -welcome to Sephora [acum si online] si luati-va tinted lash primer Benefit!





You Might Also Like

6 comentarii

  1. Imi place prezentarea produsului si cred ca mi-l doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Really interesting post...thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant produsul! Inca de cand a aparut mi s-a parut fain! Si imi doresc sa incerc pe langa acest primer, si mascara lor, dar cine stie cand voi putea pune manuta pe ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine. :)

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt fan Benefit, sigur imi place!

    RăspundețiȘtergere