Elizabeth Arden Event

20:02:00

Usor-usor incep evenimentele si sincer, imi era dor . Dor de fetele mele, de socializare, de ceva interesant in materie de beauty ...  Si iata, anul a inceput frumos , cu evenimentul Elizabeth Arden din seria #beautybarometerevents . Da, Ana-Maria stie sa organizeze evenimente frumoase si ii multumesc.
Evenimentul a avut loc la Beauty Studio 190 , un loc unde ne simtim ca acasa.  Intr-o atmosfera placuta, distinsa si prieteneasca  Ana - Maria ne-a povestit despre produse , a aratat rutina ei de demachiere si ingrijire , am testat produsele , am impartasit intre noi mici secrete beauty si la final am primit si cadou.
Produsele Elizabeth Arden  imi sunt familiare demult si chiar foarte demult erau pentru mine un vis. Visele unei femei intodeauna devin realitate si la un moment dat am avut prima mea crema Elizabeth Arden -

celebra  crema Eight Hour Cream , pe care nu am inteles-o atunci,dar am apreciat-o mai apoi .


 Si acum pot sa spun ca nu e simpla crema ,e da fapt un tratament intensiv multifunctional . Aceasta crema protejeaza de vant, ploaie, frig, reface si calmeaza pielea ,amelioreaza iritatiile , rugozitatile , pielea crapata ,uscata. Cu mana pe inima pot sa va spun ca este un must have! Oriunde ai pleca ,poti sa ai in valiza o singura crema , doar aceasta si pielea ta va fi fericita. Va dezvalui inca un mic pont, cu ea poti fixa si modela sprancenele , vor fi ideale toata ziua. Poti s-o aplici pe cuticule si vei uita ce inseamna cuticula uscata si neingrijita . Crema repara si calmeaza pielea dupa arsuri solare , dar si dupa epilat! Orice crema ai alege din aceasta gama Eight Hour , vei avea toate beneficiile legendei . Da, crema aceasta este legendara,un must have! Inca nu ai?

Primul sau salon de infrumusetare distinsa doamna Arden [ cu numele adevarat Florence Nightingale Graham]  a deschis in 1916 pe celebrul Fifth Avenue . De la bun inceput a avut o viziune clara asupra frumusetii si ingrijirii , motto-ul ei a fost''sanatate , frumusete, lux si calitate''. Elizabeth Arden a fost prima care a popularizat mascara in randurile femeilor obisnuite , de care se bucurau doar actritele pe vremea aceia. A fost prima care a invocat idea ca machiajul trebuie sa asorteze cu hainele purtate, nu cu culoarea parului ,cum se credea anterior.  Ea a fost prima care a inventat mascara rezistenta la apa ! In 1922 a aparut primul parfum marca  Elizabeth Arden si acum, in zilele noastre , parfumurile Elizabeth Arden au pastrat celebritatea[ Red Doors , Sunflowers,5th Avenue,Splendor, Green Tea]


La capitolul ingrijire brandul Elizabeth Arden are mai multe game pentru toate nevoile tenului .Ceramide, Prevage , Visible Difference , Skin Illuminating , Eight Hour , Superstart.

La evenimentul mentionat am descoperit un nou produs din gama Superstart- Skin Renewal Booster -


un serum intensiv reparator care activeaza procesul natural de protectie si regenerare a pielii si care imbunatateste actiunea altor produse de ingrijire.  Formula sa se bazeaza pe extracte din plante naturale si este ideal chiar si pentru cea mai sensibila piele. Se recomanda aplicarea lui inainte de orice crema.
Pot sa va spun ca am avut surpriza sa primim acest serum cadou . Deja l-am incercat si sunt extrem de incantata. Nu are miros ,are o textura placuta de gel usor, care intra imediat in piele si nu lasa nici o urma lipicioasa. Tenul se simte neted  ,luminos , intins.  Se poate folosi atat ziua ,cat si seara. Ambalajul futurist ,luxos si foarte comod face ca utilizarea lui sa fie si mai placuta. Multumim, Ana-Maria si Elizabeth Arden Romania!



You Might Also Like

5 comentarii

  1. Really interesting event...thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Te pup scumpa mea,ma bucur ca am participat la un eveniment asa frumos. Am inceput anul frumos,imi era dor de voi <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit pana acum produse de la aceasta firma, insa am auzit doar lucruri bune despre ele. Sa le folosesti cu drag, si trebuie sa recunosc, si ambalajele arata tare bine, pana la urma si ambalajul conteaza mult la un produs.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima mea postare de pe blog este despre ceramidele Elizabeth Arden, sunt produse foarte bune.

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere