Love &Care / Evidence Beauty

11:18:00

De ceva timp am schimbat culoarea parului ,am trecut de la un blond deschis la un blond mai natural, ati vazut. Am mai schimbat tunsoarea si cred ca urmeaza multe schimbari in viata mea.. Totul va fi spre bine , asa cum a fost experienta mea cu Salonul Evidence.
Am ales sa merg in locatia din Baneasa Shopping , dar mai sunt inca doua locatii- la Unirea Shopping si Feeria. Baneasa mi-a fost la indemana , shoppingul si relaxarea a fost tot ce trebuie.
Cine inca nu cunoaste saloane Evidence? Adevarul este ca nu ai cum sa nu observi aceste saloane,pentru ca sunt pozitionate strategic . Strategic pentru toata lumea , mai ales pentru doamne.
Ne plangem des ca nu avem timp sa ne facem coafura la salon , dar nu avem nicio scuza. Poti usor sa combini utilul cu placutul , când te afli intr-un shopping center . O doza de shopping, o cafea buna si ritualul placerii la coafor.  Trebuie mereu sa fim frumoase si ingrijite, in primul rand pentru noi!


Evidence Beauty este un concept , un brand , pentru ca timp de 10 ani a acumulat experienta si a dovedit profesionalismul. Ca o recunoastere a activitatii echipelor si saloanelor Evidence  de-a lungul celor 10 ani, au primit distinctia de “Salon Expert L'Oreal Professionel"
Pentru ca clientii saloanelor Evidence sa aiba parte de cea mai buna ingrijire,  produse folosite sunt numai din game profesionale ce garanteaza calitatea superioara a acestora : Kerastase, L'Oreal, Moroccanoil, Nashi Argan, System Professional, Wella Professional, Sebastian Professional, Nioxin, Academie, Maria Galland, OPI, Peggy Sage, Orly, Melkior.


Dar astea sunt generalitati ,important ca fiecare femeie care trece pragul saloanelor Evidence sa se simta cu adevarat speciala . Eu va spun sincer, m-am simtit exact asa. Paul, care s-a ocupat de parul meu , a fost atent la dorintele mele ,parul meu si personalitatea mea. Rezultatul ati vazut si voi , o culoare de par naturala ,par matasos si eu ..fericita.

Si stiti  voi, daca recomand ceva,puteti incerca cu incredere! Fiti mereu frumoae!

You Might Also Like

4 comentarii