Casa Victoria Floreasca / Must visit !

17:32:00

Dragii mei , stiti ca imi place sa descopar locuri dragute in Bucuresti ,unde poti savura in liniste cafeaua si sa te rasfeti cu ceva deosebit. Bine , vineri dimineata am ajuns intr-un astfel de loc si m-am indragostit pe loc.
Acum sunt plecata intr-o mica escapada din tara , dar week-end-ul viitor sigur imi beau cafeaua aici.
Va invit si pe voi sa descoperiti acest loc minunat. Pentru ca tot ce recomand e cu adevarat cu drag!
             Casa Victoria  este descoperirea mea , sper ca si voi sa o descoperiti cat mai curand!



S-a deschis Casa Victoria Floreasca, un loc cochet în care îți poți savura cafeaua de dimineață alături de o prăjitură sau te poți răsfăța cu o pauză de dulce în timpul zilei de lucru. La fel de bine poți poposi seara, pentru o întâlnire cu prietenii, înainte de a ajunge acasă. Localizată în zona Dorobanți-Floreasca pe Strada Banul Antonache numărul 59, te va impresiona imediat cu ambianța retro-chic, dar și cu gustul delicios al produselor de cofetărie, patiserie și gelaterie ca la mama acasă”.

Cu o tradiție de peste un deceniu, lanțul de cofetării Victoria este o afacere de familie pornită în 2002, care s-a extins treptat prin adăugarea de sortimente variate în meniu și ulterior inaugurarea mai multor puncte de desfacere.
Povestea noastră a început de la o idee simplă: am fost curioși să aflăm dacă senzaționalul cozonac făcut de mama ar avea același succes și în afara familiei. Reacțiile primilor clienți ne-au depășit toate așteptările. Cozonacii mamei au devenit în scurt timp atât de populari încât am început să luăm în serios ideea.”, își amintește Alin Chivu, managing partner, Casa Victoria.
Ideea de a păstra ingredientele naturale, fără adaosuri artificiale s-a păstrat pentru absolut toate produsele adăugate în meniu. Cremele sunt preparate doar prin metode tradiționale, foietajul este făcut cu unt, frișca este din smântână, iar ciocolata pentru glazuri este întotdeauna veritabilă. Secretul prăjiturilor gustoase stă în ingredientele folosite, motiv pentru care în laboratorul Cofetariei Victoria vom găsi mereu: fructe proaspete, vanilie de Madagascar, nuci, migdale, alune de pădure, iar pentru cremele și prăjiturile însiropate băuturi alcoolice de cea mai bună calitate – Grand Marnier, Jidvei Vinars, Havana Club. 

 
Noua locație din zona Floreasca păstrează farmecul ușor retro al rețetelor de la mama, dar aduce o notă contemporană și un puternic accent urban prin decorațiunile folosite și prin întregul concept de design. Asemeni unei prăjituri care se naște din combinația ingredientelor, fiecare amănunt de design contribuie la aspectul retro-chic obținut.




You Might Also Like

5 comentarii