Gala WELLA 2015

19:37:00

Aseara am participat la un eveniment grandios- Gala WELLA 2015 .
Gala WELLA din acest an a sarbatorit 135 de ani de excelenta in hairstyling. Scena Salii Palatului din Bucuresti a fost locul perfect pentru a reuni cei mai talentati hairstilisti si cele mai noi tendinte din domeniu. Echipa de hairstilisti Wella Romania si Echipa SASSOON Academy Londra, reprezentata de Mark Hayes, Edward Darley, Alex Pineda si Emma Loen, au fost geniile din spatele show-ului. 
 
Echipa WELLA a prezentat trendurile pentru 2015 primavara/vara si toamna/iarna. Sezonul cald pune accentul pe lumina si pe efectele pe care aceasta le creeaza in par. Texturile sunt usoare, cu forme aparent accentuate. Trendul pentru sezonul primavara/vara, The Journey of Enlightenment (Calatorie spre Iluminare) este individualizat, puternic si are o componenta exploratoare. 
 
Castigatorul Premiului I la sectiunea Trend Vision Consacrati este Radu Constantin Dica de la Z Salon din Sibiu. Acesta va reprezenta Romania la concursul international de hairstyling ITVA Berlin din noiembrie 2015.
La celelalte categorii, castigatorii Premiului I sunt: Mihai Laurentiu Badin, de la Artist Salon & Academy din Bucuresti, la secţiunea Trend Vision Cut & Color Women; Andreea Georgiana Guta, de la Abbate Salon din Bucuresti, la sectiunea Trend Vision Cut & Color Men; Adina Dana Mititelu, de la Adrian`s Team din Iasi, la sectiunea Trend Vision Long Hair.
Gazda evenimentului a fost Ilinca Vandici. Aceasta a stralucit in tinutele create de Marie Ollie si pantofii MINELI Boutique.
 

You Might Also Like

3 comentarii