Beauty news

08:42:00

            Fetele , cateva noutati din lumea beauty ,poate va intereseaza ceva. Scurt si la obiect.
Top Line a lansat oficial online Shop , unde pana pe 21 mai se aplica reducerea de 20% la absolut tot . Acum , oriunde veti afla , puteti comanda de acasa tot ce va doriti . Nouatatea absoluta este Selfie Brush si Wet Brush , doua perii de par geniale . Cu selfie-brush poti face selfie foarte usor , este si carcasa pentru telefon[exista mai multe modele pentru diverse tipuri de telefon] si in plus peria este foarte buna! Imi inchipui cum merg eu pe strada vorbind la perie....
Mi-am mai comandat un sampon si balsam Tigi Bed Head din gama urban anti dotes .


 Am auzit multe pareri bune despre aceasta gama si am vrut s-o incerc. Anume despre aceasta ,in ambalaj rosu. Si da, s-a dovedit foarte buna, mi-a depasit asteptarile! Lasa parul atat de moale, viu si plin de volum fara niciun styling.
Am mai luat faimosul Weekly Top Coat Vinylux . Un top coat pentru uscarea rapida a ojei si rezistenta incredibila. Recomand!
La intalnirea bloggeritelor am primit din partea Essence Romania trei produse pentru manichiura- base coat, top coat si o oja. Iata cum arata manichiura dupa sase zile, in conditiile in care mainile mele sunt mereu in apa. Oja e foarte frumoasa, o poti aplica chiar si intr-un singur strat, si cu top coat-ul a rezistat atat. Mi-a placut!

Asa cum ati aflat deja si probabil ati fost , noul Mega Mall si-a deschis portile. Am gasit acolo un magazin mare exclusiv cu produse Pupa Milano . M-am bucurat tare mult,pentru ca imi plac produsele lor. Mi-am luat o pudra [ nu am destule..] , o pudra matifianta foarte buna. De fapt e un fdt compact. Dar arata ca pudra, nu e produs cremos. Cine doreste acoperire si matifiere - recomand cu toata increderea, foarte buna pudra!
Si tot la Mega Mall gasiti insula Golden Rose Romania , unde Georgia va poate machia si consilia in alegerea produselor potrivite. Sunt cateva noutati la stand, printre care noul lip gloss , un fond de ten si inca ceva. Nu ezitati sa treceti pe acolo , sigur o sa luati ceva. Eu mi-am luat noul gloss si oja . Si o sa testez noul fdt.



                                               Ce va face cu ochiul, fetele? Shopping placut!



You Might Also Like

9 comentarii

  1. multumesc de urare, deja am pus in cos un top coat, oje, cateva farduri....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa este manichiura cu noua oja Golden Rose! <3 Kisses *Ma bucur ca m-ai vizitat!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tare e peria! imi plac si ojele. va pup, Mary

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase ojele! Si eu am incercat base coat-ul Essence dupa intalnire si mi-a placut mult cum s-a aplicat! Deocamdata oja are doar 3 zile, sa vedem cat rezista pe unghii. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele Pupa îmi fac cu ochiul. Am avut fond de ten de la ei în două rânduri și mi-a plăcut mult. Mă bucur să aflu că acum au și magazin fizic în Ro.

    RăspundețiȘtergere
  6. Peria e genială, îmi închipui și eu câte priviri ai atrage dacă ai vorbi la perie pe stradă. :))
    Pe la Pupa trebuie să trec și eu neapărat data viitoare.
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  7. Tareee peria,setul Gel Style de la Essence imi place mult,am incercat 3 oje pana acum,am scris pe blog despre el,vreau si eu pudra fdt Pupa,si produsele GR super,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa te bucuri de toate produsele! :)
    O sa tin minte pudra de la PUPA si la urmatoarea vizita in magazin ma voi uita de ea.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. ce perie interesanta! de vazut!!

    RăspundețiȘtergere