Beauty board

20:28:00

Fetele dragi, astazi va impartasesc cateva impresii despre produse pe care le folosesc . Poate descoperiti ceva util pentru voi .
La evenimentul Marionnaud am primit paleta de farduri Marionnaud , care asa si se numeste Gift Makeup Palette .
Paleta este micuta , dar foarte bine compartimentata si foarte utila . Are trei ''etaje'' , pe primele doua sunt dispuse farduri de ochi si pe ultimul- doua farduri de obraz. Fardurile sunt destul de pigmentate , pe o baza tin toata ziua fara nicio problema . Nuante inchise le folosesc ca si eyeliner, impreuna cu Duraline de la Inglot,  arata senzational si rezista toata ziua. Fardurile de obraz sunt foarte pigmebtate ,in doua nuante frumoase -un roz prafuit si o piersica, arata superb, sincer.
De ceva vreme folosesc pe post de baza de machiaj un produs nou lansat de la The Body Shop- Instant Glow Enhancer. Produsul face parte din gama Vitamina C . Are o culoare usor portocalie, dar nu influenteaza culoarea tenului. Reda instant stralucirea si aspectul sanatos pielii.Lasa tenul fin si catifelat. Functioneaza perfect. In plus, contine vitamina C , care ajuta tenul sa fie mai hidratat ,mai revigorat si luminos.
In legatura cu balsamuri de buze ,  deja am o mica obsesie , o colectie destul de mare. Imi place sa-mi simt buze moi si catifelate , chiar daca nu am probleme deosebite .
Ultimele produse in colectia mea- balsam de buze Eucerin si balsam de buze Lollipop , balsam 100% natural
Ambele sunt minunate, lasa buzele foarte fine, efectul se mentine mult timp , nu au miros si nu lasa urme inestetice pe buze.
Ce va face cu ochiul, fetelor?



You Might Also Like

6 comentarii

  1. Foarte interesanta paleta de farduri, nuante tare placute! Si mie imi plac balsamurile de buze!Sa le folosesti cu mare drag pe toate! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Paleta este atragatoare...dar si Instant glow arata bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. am desfacut si eu paletuta aseara si m-a surprins cat de frumoasa e!
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere