NYX Matte Lipstick

15:53:00

As vrea sa impartasesc astazi parerea mea despre NYX Matte Lipstick . Asa cum probabil stiti, standul NYX [si SLEEK] gasiti in magazinul Kendra din Unirea Shopping Center Bucuresti. Dar se pot comanda si online .
Demult am vrut sa incerc aceste rujuri si iata s-a ivit ocazia. Multe pareri am auzit despre ele, dar acum vreau sa auziti si parerea mea .

In primul rand - ambalajul , care e destul de simplu si subred  , dar  nu am nicio pretentie ,pentru ca e un brand low cost. Ce ma inerveaza


 foarte tare e ca peste ambalaj sunt lipite tot  felul de protectii, folii, pretul.. Si practic e imposibil sa dezlipesti frumos toata treaba asta. Raman urme lipicioase si restul de chestii lipite.Inteleg sa lipesti protectia magnetica, dar nu inteleg de ce trebuie lipit si pretul [care oricum e afisat pe stand ] , sa dai doua ture de scotch si sa mai lipesti eventual denumirea magazinului . In felul acesta rujul arata oribil  si ti-e rusine sa-l scoti din geanta , dar si sa-l tii in mana. 
Asa ca scuze pentru poze.
Am ales doua nuante care s-au dovedit a fi aproape identice [ ce nu am sesizat in magazin,pentru ca stiti cum e lumina in magazine]
09 Natural
11 Tea Rose


Chiar daca rujul se pozitioneaza ca mat, eu as spune ca nu e chiar asa. Textura lui mai degraba e cremoasa .
Are finish  catifelat mat , dar  nu acel mat uscat. Se aplica usor , aluneca bine pe buze,poate sa scoata in evidenta portiuni uscate. Rezista fix o ora daca nu bei si nu mananci, dispare treptat .
Consider ca e un ruj potrivit pentru zi cu zi, nici intr-un caz pentru ocazii. Nu e rezistent, dar arata bine in machiajul de zi, mai ales aceste doua nuante. Per total e un ruj bunicel, dar exista si altele mai bune. 
Cine l-a incercat? 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Nu l-am incercat.
    Dar chestia cu lipitul a 3-4 stickere cu pret, cu cod, cu pana mea o mai gasesc si in Sephora - cel putin la Cluj- mai ales in sezonul de reduceri. Si-mi cumpar un rimel sau un ruj si mi se lipesc toate de el si-n momentul ala as mazgali-o pe cea care are inovativa idee de-a lipi cele mai ciudate folii pe un produs micut.
    Sau pe "cel".

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am cateva din colectiile mai vechi si sunt destul de placute la purtat, le-am luat online si nu prea am nimerit nuantele!

    RăspundețiȘtergere