Givenchy & Sephora va invita sa traiti experienta unica!

15:51:00

Givenchy te invită să trăiești o experiență unică: un machiaj profesionist realizat de Kaz Hiruma, Make up Artist Internațional Givenchy.
Cunoscut pentru abilitatea de a spori frumusețea ochilor unei femei, sedințele de machiaj ale lui Kaz sunt foarte cautate de femeile de toate vârstele.
Te așteptăm în magazinele Sephora să descoperi cele mai noi produse Givenchy și să te răsfeți cu un machiaj realizat de un make-up artist Givenchy.
Kaz te va ajuta să găsești produsele de machiaj care ți se potrivesc și te va învăța cum să fii fermecatoare în fiecare zi. La achiziția a doua produse Givenchy vei beneficia de un machiaj exclusivist oferit de Kaz Hiruma sau de make-up artistul Givenchy, Urania Iovanescu. 
Sedințele de machiaj au loc in Sephora Mall Vitan  în data de 7, 8 aprilie și în Sephora Baneasa Shopping City în data de 9, 10, 11 aprilie de la 11: 00 la 18:00.
Programarile se fac la telefonic: 0730 587 402.

Nascut în Tokyo, Kaz urmează studiile aprofundate de arta și design grafic la Universitatea din Tokyo, iar premiul de excelență primit în timp ce studia la prestigioasa scoală de machiaj Christian Chauveau din Paris, îi aduce un plus de notorietate în acest domeniu.
Cariera varianta a lui Kaz ca freelancer l-a purtat prin companii de prestigiu din industria produselor cosmetice până la celebrele case de moda Haute Couture Emanuel Ungaro și Giorgio Armani, dar și clientele exclusivă din lumea showbiz-ului internațional.
Talentul de neegalat și pasiunea lui pentru lucrurile frumoase i-au facilitat ascensiunea devenind unul dintre cei mai apreciați make up artiști Givenchy.
                                                            Fetele dragi, nu ratati aceasta experienta!

You Might Also Like

2 comentarii