#FujiGreenTea / The Body Shop

17:46:00

Ati vazut deja noua colectie The Body Shop in magazine?  #Fujigreentea este noua gama cu ceai verde , e atat de placuta si suava aroma... Prima gama cu reale frunze ceai , direct din inima Japoniei , regiunea curata de langa muntele Fuji.  Cele mai fine si bune frunze de ceai au fost culese de mana , pentru a capta cele mai mari beneficii pentru corpul uman.Utilizarea frunzelor de ceai verde si beneficiile lor antioxidante , detoxifiante este venerata in Japonia de peste 400 de ani . Femeile japoneze utilizeaza frecvent acest secret in ingrijirea pielii.

Bucurati-va de ceremonia perfecta de detoxifiere pentru minte, trup si suflet in trei pasi simpli:


- Sarea de baie introdusa in infuzor special din colectie va umple baia si cada ta de aroma fina de ceai verde
pentru a detoxifica mintea si corpul. Perfect pentru a absorbi stresul cotidian ! Scrub-ul si sapunul cu frunze de ceai verde va ajuta pielea sa respire si va lasa sentimentul de curatenie si revitalizare.
- Bucurati-va de trei niveluri de hidratare in trei texturi senzationale : unt de corp cu proprietati nutritive, lotiune de corp sau sorbet pentru revigorare si hidratare.
- Treziti-va simturile cu mirosul sofisticat de Fuji Green Tea apa de parfum , un amestec perfect de aroma de ceai verde , bergamot, mandarine , iasomie si violete , mmmm....
The Body Shop este renumit pentru crearea produselor senzationale , acum te poti bucura de o ceremonie de ceai japoneza adevarata!






You Might Also Like

4 comentarii